44 Yıldır %98 Onay Oranıyla Vize Alıyoruz

Suudi Arabistan Vizesi

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2018, çalışanlar, şirket sahipleri, emekli, çiftçi, öğrenci ve reşit olmayanlar için gerekli belgeler uzman personelimiz desteğe hazır. 1973 yılında Kadıköy Moda’da kurulan Moda Turizm, yarım asırdır kesintisiz vize danışmanlığı yapmaktayız.

Suudi Arabistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2018

  • Pasaport ( En Az 1 Yıl Geçerliliği Olacak)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi 
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş, Arka Fonu Beyaz Olacak)
  • Turistik Amaçlı Vize Başvuruları ( Hac ve Umre) Yalnızca Hac Firmaları Tarafından Yapılmaktadır.
  • Pasaport (En Bir Yıl Geçerliliği Olacak)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı, İngilizce Olarak Düzenlenecek)
  •  Firmadan Alınacak Davetiye Yazısı ( Dış İşleri Bakanlığından veya Ticaret Odasından Onaylı Olacak)
  • Davetiye Gönderecek Olan Firmadan Alınmış Ticaret Sicil Gazetesi ( Şahadet Tescil Şerikeh )
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Print Friendly, PDF & Email

Son Güncellenme Tarihi: 1 Ocak 2018

Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!