Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Orta Doğu’da yer alan Birleşik Arap Emirlikleri, 7 ayrı emirlikten oluşuyor. Arap Yarımadası’nın güneydoğusunda bulunan BAE, Suudi Arabistan ve Umman ile komşudur. Ülkenin nüfusu 10 milyona yakındır. Turizm açısından parlak dönemler yaşayan Birleşik Arap Emirlikleri, özellikle başkent Abu Dabi, Dubai, Acman ve Şarika gibi şehirleriyle çok sayıda turist alan bölgelerdir.

Birleşik Arap Emirlikleri vizesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize talebinde bulunuyor. Umuma mahsus pasaport sahipleri BAE Konsolosluklarına başvuru yaparak vize alabilirler. Birleşik Arap Emirlikleri ile yapılan vize anlaşmaları dahilinde; Diplomatik, Hizmet ve Hususi pasaport sahipleri vizeye gerek olmadan BAE’ ye seyahat edebilirler.

Birleşik Arap Emirlikleri vizesi ülkede 30 gün seyahat hakkı verir. Uzun süreli vize talepleri, ticari ve eğitim vizesi talepleri için konsolosluk resmi web sayfası üzerinden, ilgili vizenin başvuru formu doldurulmalıdır. Pasaport ile iletilen eksiksiz belgeler ile kısa sürede BAE vizesi alınabilir.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E’de bulunan firmadan davetiye.
  • B.A.E vizesi almak isteyen çelışanın firmasından kaşeli ve imzalı B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Maaş Bordrosu. (Son dört ay)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E vizesi almak isteyen iş yeri sahibinin firma kaşeli ve imzalı B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Şirketin banka hesap hareketlerini gösteren belgeler.
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İkametgâh adresinizi belirten belge.
  • Emekli olduğunuzu gösteren emeklilik cüzdanı.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Öğrenci Belgesi.

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Evli ise evlilik cüzdanı.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Evli ise evlilik cüzdanı.
  • İkametgah.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu.
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • B.A.E. Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılacak olan seyahat detayları ve seyahat esnasında yapılacak masrafların kim tarafından karşılanacağını anlatan dilekçe. (İşveren yazısı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İkametgâh.

Sık Sorulan Sorular

Birleşik Arap Emirlikleri seyahat vizelerinin tamamı, ortalama 3 gün içerisinde sonuçlanır. Turistik vize, ticari vize, uzun süreli ziyaret vizesi, kısa süreli vizeler, transit vizelerin tamamı en hızlı sürede yanıtlanarak, maksimum 3 gün içerisinde sonuçlanır. Evrakların tam ve eksiksiz olması halinde hiçbir sorun çıkmadan 3 gün içerinde olumlu sonuçlanır. Uzun süreli vize işlemleri, oturum izni, evlilik gibi durumlarda vize süresi farklılık gösterebilir. Seyahat planından 15- 20 gün önce tüm belgelerin hazır şekilde sunulması önemlidir.
Birleşik Arap Emirlikleri turistik vizesi ve transit vizesi ile gidilebilecek ülkeler belirlenir. Transit vize, BAE üzerinden farklı ülkelere seyahatler için kullanılan bir belgedir. Turistik vizelerde, Birleşik Arap Emirlikleri'nin tüm emirliklerine seyahat ve serbest dolaşım hakkı verilir. BAE emirlikleri olan; Dubai, Abu Dhabi, Acman, Fuceyre, Resu’l Hayme, Sarika ve Ummul- Kayveyn emirlikleri, BAE vizesi ile kısa süreli veya uzun süreli olarak dolaşıma açıktır. Ülkeye ve emirliklere giriş yaptıktan sonra ilgili birimlerden seyaht süresi uzatılabilir.
BAE vizesi online bir vizedir. Tek kullanımlık olan vize, online randevu şeklinde veriliyor. Mülakata gerek olmayan Birleşik Arap Emirlikleri vizesi, başvurularda konsolosluklardan değil, internet üzerinden veya vize merkezleri aracılığıyla kabul sağlıyor. Randevuya gerek olmadığı için, BAE vize merkezlerinden başvuru evrakları iletilerek işlem sağlanabilir. Vize sonucu 3 gün içerisinde online olarak sunulur. Vizenin çıktısı alınarak BAE seyahati gerçekleştirilebilir.
Birleşik Arap Emirlikleri vize randevusu veya vize mülakatı hizmeti vermiyor. Vize başvurularının tamamı, vize merkezlerinden yapılıyor. Konsolosluklardan vize randevusu veya mülakatına gerek yoktur. Gerekli belgeler tamamlanarak, online başvuru yapılabilir. Oturum izinleri veya özel durum vizeleri için Göçmen Ofisleri ile hizmet veriliyor. BAE Göçmen Bürolarından direkt başvuru yapılarak, oturum ve çalışma izni vizeleri alınabilir.
Birleşik Arap emirlikleri uzun dönem vizeleri iki farklı şekilde alınır. 90 günlük olan uzun dönem vizeleri, tek girişli veya çok girişli seçeneklerle sunulur. BAE'ye uzun süreli vize almak için; • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Renkli Taraması • Pasaport Fotokopisinin Renkli Taraması • Birleşik Arap Emirlikleri Vize Ücreti Yatırım Banka Dekontu • T.C. Oturum Belgesi Renkli Taraması (Yabancı pasaport sahipleri için geçerlidir) Evrakların tam ve eksiksiz sağlanması ile 90 günlük uzun dönem vize alınabilir. BAE vizeleri tek kullanımlıktır. Çok girişli vize talebi için başvuru formundan belirtilmelidir. Vize başvuruları, en az 72 saat içinde sonuçlanır. Cuma ve cumartesi günleri Birleşik Arap Emirlikleri’nin tatil günüdür. Vize işlemlerinde göz önünde bulundurulması gerekir. Seyahat tarihinden en az 10 gün önce vize başvurusu yapılmalıdır. BAE Konsolosluğu vize başvurularını şahsen değil, konsolosluğa bağlı Göçmenlik Bürosu tarafından yetkilendirilmiş Vize Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapar.
BAE vizelerinin tamamı turistik vize olarak değerlendirilir. Ülke vizesi ile hem ülkenin tüm bölgelerinde serbest dolaşım hakkı sağlanır hem de diğer vize hakları sağlanır. Birleşik Arap emirlikleri vizesi 72 saat içerisinde sonuçlanan vizelerdir. Belgelerin eksiksiz olması dahilinde en fazla 3 gün içerisinde olumlu şekilde sonuçlandırılır. Acil vize talepleri için Göçmenlik Bürosu ile çalışan vize merkezlerinden başvuruda bulunulabilir. BAE'ye yapılan tüm vizeler hızlı sürede çıkar.
Birleşik Arap Emirlikleri, 7 emirliğine yapılacak seyahatler için hızlı vize uygulaması sunuyor. Tüm ülkede ve emirliklerde serbest dolaşım hakkı veren BAE, acil vize uygulaması bulunmuyor. Ailesi BAE vatandaşı olan, 1. derece akrabası olanlar için hızlı vize alımı, express vize için vize merkezleri ile görüşme sağlamak gerekiyor. 72 saat içerisinde verilen vizelerden daha hızlı şekilde vize almak için, konsolosluğa bağlı çalışan göçmen merkezleri anlaşmalı vize merkezlerine talepte bulunarak, 1 günde çıkarılan vizelerden yararlanabilirsiniz. Daha önce BAE vizesi almış, çalışma veya oturum izni olan kişiler için acil vize mümkün olan bir uygulamadır.
BAE Konsolosluğu'nun express vize uygulaması bulunmuyor. Hızlı sürede ve kolay şekilde verilen Birleşik Arap Emirlikleri vizesi, turistik vize olarak 30 ve 90 günlük seçeneklerde veriliyor. Her vize başvurusu değerlendirilerek 72 saatte sonuçlandırılıyor. Önemli ve acil durumlar için vize merkezlerine yapılan başvurular, konsolosluğa dilekçe olarak iletilebilir. Oturum izni olanlar ve BAE vatandaşı 1. derece akrabası olanlar için vize alım süreci, belirlenen prosedürlerle daha hızlı sağlanabilir.
Evrak tasdikleri, resmi belgelerin yasallığının başka ülkelerde de geçerli olmasını sağlar. Resmi işlemler dahilinde seyahat edilecek ülkenin resmi prosedürlerine göre hazırlanır. Seyahat edilecek ülkenin resmi dili ve uluslararası geçerliliği olan İngilizce tercümeleri ile notere tasdik edilir. Resmi evraklar, yeminli tercüman tarafından tercüme edilir. BAE için Arapça ve İngilizce çeviriler, aslına uygun şekilde hazırlanarak notere onaylatılır. Valilikçe onaylanan resmi evraklar, vize başvurus için Birleşik Arap Emirlikleri Konsolosluğu'na iletilir. Evrak tasdik işlemleri yaklaşık olarak 5 ila 7 günde sonuçlanır.
BAE üzerinden seyahat edilecek ülke vizesi dahilinde kullanılır. Vize işlemleri sırasında alınan BAE transit vizesi, ülke ayrımı yapmaksızın BAE'den geçilecek ülkelere seyahatlerde geçerlidir. 96 saat BAE'de kalma olanağı sağlar.
BAE vatandaşlığı sadece evlilik yoluyla veriliyor. BAE vatandaşı biriyle evlilik yapan ve uzun süre BAE'de yaşayan kişiler, gerekli prosedürleri yerine getirerek, Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlığı alabilirler.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883