Avusturya Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Avusturya Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Avusturya Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Avusturya Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Pasaport sahibi vatandaşlar, gerekli şartları yerine getirdiklerinde ve vize süreçlerini başarı ile geçtiklerinde Türkiye’den Avusturya’ya gidebilirler. Avusturya vizesi almak için İstanbul ve Ankara’da bulunan Konsolosluklara başvuru yapılır. Pasaport türüne göre vize süreçleri de değişiklik gösterir. Yeşil ve gri pasaport sahipleri vizesiz 90 güne kadar Avusturya’ya seyahat etme hakkına sahiplerdir. Bordo pasaportu olan vatandaşların ise gerekli tüm evrakları tamamlamaları durumunda, vizeleri en az 7 iş günü içerisinde sonuçlanır. Pasaport ve vize işlemleri sırasında problem yaşanmaması adına kurallara uygun biyometrik fotoğraf çektirmek gerekir. Vize işlemleri ve randevu alma aşamaları, resmi vize başvuru merkezleri tarafından da gerçekleştirilir. Gerekli görülmesi durumunda konsolosluk görevlileri vatandaşlardan vize konusunda ekstra belge talep edebilirler.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Avusturya Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. </strong

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Avusturya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Avusturya Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Yunanistan vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Yunanistan vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Yunanistan vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Yunanistan seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Yunanistan seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Yunanistan seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Avusturya seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Avusturya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Avusturya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Avusturya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Avusturya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Avusturya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Avusturya vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Sık Sorulan Sorular

Özellikle Avusturya turistik vizesi başvurusu yapan vatandaşların işlemleri en fazla 7 iş günü içerisinde sonuçlanır. Vize türlerine göre çıkma süreleri de değişiklik gösterir. Resmi tatillerde ya da yoğunluk olduğu dönemlerde vizelerin sonuçlanma süresi uzar. Genellikle vatandaşların vize talepleri resmi iş günlerinde işleme sokulduğu için bir iki gün aksaklıklar yaşanabilir. Seyahat edecek olanların, vize başvurularını en az 30 gün önceden yapmaları sorun yaşanmaması açısından avantajlıdır.
Avusturya, Schengen anlaşmasının içerisinde yer alan ülkelerden bir tanesidir. Bu nedenle Schengen vizesi alan vatandaşlar, Almanya, Hollanda, Belçika, Polonya, Portekiz, Litvanya, Estonya, Norveç ve Malta gibi ülkeleri ziyaret edebilirler. Ancak Schengen vizesi ise farklı AB ülkelerini gezebilmek için ilk olarak Avusturya’dan başlanması gerekir. Vize hangi ülke için alındıysa o noktadan farklı bölgelere geçilebilir.
Avusturya’ya seyahat etmeden önce vize alabilmek için öncelikle Konsolosluk ya da başvuru merkezleri ile görüşme sağlanmalıdır. Randevu genellikle resmi vize başvuru merkezleri üzerinden kolaylıkla alınabilir. Randevu sürecinde, vize türü ve neden seyahat edilmek istendiği belirtilmelidir. Seyahatten en az 5 hafta önce randevu alınması, sorun yaşamadan tüm işlemlerin tamamlanabilmesi açısından önemlidir.
Avusturya vizesi randevusu mülakat şeklinde gerçekleştirilmez. Randevu sürecinde vatandaşların vize türünü belirtmeleri yeterlidir. Eğitim ya da ERASMUS vizesi alacak olan öğrencilerin ise Almanca ya da İngilizce yeterliliklerini gösterebilmek adına yetkililer ile görüşmeleri gerekebilir. Bu gibi durumlarda ise Konsolosluk görevlileri öğrencileri mülakata çağırır. Vize randevusunun mülakat şeklinde olmaması, daha kolay bir şekilde başvuru sürecinin başlamasına zemin hazırlar.
Avusturya’ya uzun süreli vize alabilmek için Schengen’den ayrı olarak tekrar başvuru yapmak gerekir. Eğitimlerini Avusturya’da tamamlayanlar, en fazla 1 yıl kalacak şekilde Schangen vizelerini uzatabilirler. Daha uzun süre kalmak için ise oturma izni almak gerekir. Uzun süreli vize başvurularında vatandaşların banka dekontlarını ve son 3 aylık maaş bordrolarını da belirtmeleri zorunludur. Oturma izni almak ya da Avusturya vatandaşı olmak adına yerine getirilmesi gereken farklı kurallar vardır. Belirtilen ülkede eğitim gören ya da çalışan kişiler, daha kolay bir şekilde vizelerini uzatabilirler. Uzun süreli vize süreçleri, en fazla 6 ay içerisinde sonuçlanır. Vize başvurusu yapan vatandaşların seyahat sürelerine göre hareket etmelerinde fayda vardır.
Avusturya’ya en erken çıkan vize, maksimum 7 iş günü ile turist vizesidir. Evraklarını tamamlayan ve seyahat bilgilerini belirten vatandaşlar, 5 ile 7 iş günü arasında bir sonuç alabilirler. Vize çıkma süreleri yoğunluk durumuna göre değişiklik gösterir. Resmi tatillerde Konsolosluklar ve vize merkezleri çalışmadığı için vize alma süresi uzayabilir. Uzun sürede sonuçlanan vize başvuruları ise aile birleşimi, ticari ve eğitim olarak belirtilebilir.
Avusturya’ya acil vize gibi bir alternatif söz konusu değildir. Vatandaşlar en hızlı şekilde vize başvurularını tamamlasalar bile sonuçlanma süresi 5 iş günü olarak belirlenmiştir. Avusturya’da yaşayan akrabalar ile ilgili bir sorun yaşanması ya da iş konusunda herhangi bir problemin yaşanması durumunda acil vize avantajlıdır. Ancak şuan için böyle bir alternatif olmadığından dolayı en az 1 hafta beklenmesi gerekir.
Avusturya’ya ekspress vize yoktur. Seyahat etmek isteyen vatandaşların, belirli bir süre öncesinde tüm evraklarını tamamlamaları ve başvurularını gerçekleştirmeleri zorunludur. Ekspress vize gibi bir uygulama şuan için Avrupa ülkelerinin bazılarında bulunur. Ancak Avusturya’ya gitmek isteyen vatandaşların belirli bir süre beklemeleri gerekir. Bazı resmi vize başvuru merkezlerinde eskpress vize hizmeti olsa da en az 48 saat beklemek zorunludur.
Tüm evrakların tamamlanması durumunda Avusturya vizesi en fazla 3 ay sonunda çıkar. Vizeleri onaylanmayan vatandaşların eksik evraklarını yeniden temin etmeleri ve tekrar başvuruda bulunmaları gerekir. Aile birleşimi vize süreçleri daha uzun ve zahmetli olduğundan dolayı, onaylanma süreci de değişiklik gösterir. Davetiye mektubunun gelmemesi ya da prosedürde bir problem yaşanması durumunda vize en az 2 aylık bir sürenin sonunda çıkar. Aile birleşimi vizesine başvurabilmek adına Avusturya’da yaşayan eşin, belirtilen ülkenin vatandaşı olması gerekir.
Avusturya vizesi öncesinde, pasaport işlemleri sırasında da vatandaşların parmak izi alınır. Ancak pasaport ve vize süreçlerinde uygulanan işlemler farklılık gösterdiği için vize başvuru aşamasında da parmak izi belirtilmek zorundadır. Özellikle daha öncesinde Schengen vizesi almayanlar, evraklarını tamamlama aşamasına geçmeden önce parmak izi taraması yaptırmalıdır. Belirtilen uygulama, Avrupa Birliği üyesi ve Schengen Anlaşmasına bağlı tüm ülkelere seyahat eden vatandaşlar için geçerlidir. Parmak izi belirtilmesi durumunda, vize işlemleri daha kısa süre içerisinde sonuçlanır. Bu tür prosedürler hem vatandaşların hem de ülkelerin güvenliğinin sağlanması açısından önemlidir. Avusturya vize başvurusu yaparken mutlaka 3 aylık gelir durumu ve çalışanların sigorta dökümlerini de dosyalarına eklemeleri gerekir.
Avusturya vizesi alırken, konsolosluk tarafından istenen belgelerin tamamının orijinal olması gerekir. Vize işlemleri sırasında belgelerin hem orijinali hem de fotokopisi dosyaya eklenmelidir. Belgelerin eksik ya da hatalı olması durumunda vize başvurusu olumsuz sonuçlanır. Evrakta sahtecilik yapanların ise farklı ülkelere çıkışları yasaklanır ve pasaportları ellerinden alınır. Avusturya vizesi alırken özellikle davet mektubunun ya da öğrenci belgesinin orijinal hali ile yetkililere verilmesi gerekir. Turistik, ticari, aile birleşimi, eğitim gibi vizelerde istenen standart belgeler, kimlik fotokopisi, gelir belgesi, sigorta dökümü, öğrenciyse okul belgesi, biyometrik fotoğraf olarak belirlenmiştir. Vize türüne göre vatandaşlardan ekstra belge talebinde bulunulabilir. İstenen tüm evrakların en kısa sürede tamamlanması vizenin daha kolay çıkmasına zemin hazırlar.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883