İngiltere Vizesi Maltepe

İngiltere Vizesi

İstanbul Anadolu Yakası Vize başvuru merkezi 

Adres: Bağdat Caddesi No: 415/62 Maltepe İstanbul Posta Kodu 34843       Telefon: 4441883  Fax: +90(0216)3056515

Çalışma Saatleri: Pazartesi – Cumartesi 09.00 – 19.00                                      Eposta: info@vizebasvurumerkezi.com

 

İngiltere Vize Başvuru Merkezi İstanbul Anadolu Yakası                  

Vize Başvuru Merkezi İstanbul Anadolu Yakası Ofisimize Hoş geldiniz.

İngiltere Vizesine İstanbul Anadolu Yakasından Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar İlçelerinden İkamet eden başvuru sahipleri; İngiltere Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere sitemizden ülke seçiminizi yaparak ulaşabilir veya Ofisimizi Şahsen ziyaret ederek Danışmanlarımızdan Bilgi edinebilirsiniz.

Başvuru sahipleri için hazırlanmış bilgileri inceleyerek İngiltere Vizesi başvurularınızı İstanbul Anadolu Yakası Vize Başvuru merkezinin deneyimli danışmanları eşliğinden rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı merkezimizi Telefon ile arayarak İstanbul Anadolu Yakasında Vize Başvuru Merkezi ile irtibat kurabilir, Dilerseniz ofisimize uğrayarak konusunda uzmanlaşmış personelimizden destek alabilirsiniz.

Daha Fazla bilgi edinmek için Şirketimizi ziyaret edip; ülkemize mahsus Türk Kahvenizi yudumlarken Birleşik Krallık ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilir; İngiltere Vize şartları, vize evrakları, vize fiyatları ve vize süreçleri ile ilgili görüşme yapabilirsiniz. Zamandan tasarruf yapmak isterseniz 4441883 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya info@vizebasvurumerkezi.com e-posta hesabımız üzerinden bizim için geliştirici fikir ve değerli eleştirilerinizi tarafımıza iletebilirsiniz. İyi dileklerimizle.

İngiltere Vize Kategorileri

Kısa Süreli

. İngiltere Turistik Vize

. İngiltere Aile /  Arkadaş Ziyaret Vizesi

. İngiltere Ticari Vize

. İngiltere Öğrenci Vizesi

. İngiltere Dil Eğitim Vizesi

. İngiltere Medikal Tedavi Vizesi

. İngiltere Transit Vizesi

Uzun Süreli

. Oturum Vizesi

. Aile Birleşim Vizesi

. Eğitim Vizesi (Tier 4)

. Akademik Değişim (Exchange)

. Çalışma Vizesi

. Girişimci Vizesi

. Tier 1 Vizesi

. Tier 2 Vizesi

. Tier 5 Vizesi

. Ankara Anlaşması

İngiltere Vizesi, Sitemizde belirttiğimiz vize Türleri dışında istisnai durumlar içinde uygulanabilir vize prosedürleride söz konusudur. Seyahat sebebiniz ve Statünüzü net bir şekilde belirtmelisiniz bu konuda bizimle iletişime geçerek ilgili personelimizden ayrıca bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası için İngiltere vize başvuru adımları

1.Yapacağınız Ziyaretin hangi vize türüne uygun olduğunu tespit etmelisiniz Ör: Turistik, Ticari, Öğrenci, ziyaret Vizesi gibi

2. Vize başvuru merkezine ziyarette bulunarak veya Çağrı merkezimizi telefon ile arayarak danışmanlarımızdan Size uygun Vize türüne göre İngiltere Vizesi evrakları 2023 listesini mail yolu ile tarafınıza iletilmesini isteyin. Mail kullanmıyor iseniz Cep telefonunuza WhatsApp veya S.M.S ile yollanmasını talep edin.

3. Hazırladığınız vize türüne uygun olan belgelerinizi Anadolu Yakasında bulunan vize başvuru merkezine Pasaportunuz ile birlikte şahsen giderek elden teslim ediniz. ( Pasaportunuz ve vize evraklarınız birinci derece resmi evrak niteliği taşıdığı için kargo yolu iletilmesi son derece risklidir). Ayrıca eksik ve hatalı evrakların belirlenmesi, tarafınıza sunulması tespit edilen eksik evrakların tarafımıza tekrar kargo ile ulaştırılması vize sürecinizin uzamasına neden olacaktır. Zaman kaybına sebebiyet vermeyin. (Dilerseniz kendi personelimiz ile aynı gün içerisinde elden teslim alabiliriz).

4. Uzmanlarımız tarafından eksik evrak kontrolü tamamlandıktan sonra; size başvuru tarihi, başvuru numarası, Randevu Tarih ve Saatini bildiren  bilgilerin yanı sıra Dijital Parmak izi Uygulaması için İngiltere konsolosluğunun Önünde sizi karşılayacak olan başvuru danışmanımızın Mail adresi ve Mobil Telefon Numarasının yazılı olduğu Pasaport teslim tutanağını teslim alın.

5. Randevu Günü ve Saatinde Pasaport teslim tutanağında iletişim bilgileri olan Başvuru danışmanızı arayarak belirtilen adreste buluşun.  birlikte Dijital parmak izi uygulaması işlemlerinizi gerçekleştirin. (İngiltere Konsolosluğu her başvuru esnasında Dijital Parmak izi uygulaması istemektedir).

6. İşlemleriniz tamamlandıktan kısa süre sonra Mail ve telefon yolu bildirim alacaksınız. Pasaport teslim tutanağınız ile vize başvuru merkezine giderek Pasaportunuzu teslim alabilirsiniz.

7. Bordo, Gri, ve Yeşil Pasaport sahipleri vize başvurusunda bulunmalıdır.

8. İngiltere Vizesi Ziyaret sebebinize göre 6 ay, 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık olarak başvurulmalıdır.

9. Beyan edilen bilgilerin doğru olmaması Yalan beyan kapsamına gireceğinden 10 yıl vize reddine sebep olacaktır.

İngiltere Vize Başvurusunda Nelere Dikkat Etmeliyiz

. Başvuru evraklarının prosedüre uygun ve okunabilir olmalıdır

. Konsolosluklar ayrıca ek belgeler isteyebilir

. Mülakat dışında sizinle tekrar görüşmek isteyebilir.

. Tier vize başvuru evrakları İngilizce doldurulmalıdır.

. Tüm form ve belgelerdeki imzalar aynı olmalıdır

. İngiltere vizesi evrakları Seyehat amacına göre doldurulmalıdır

. Uçak bileti, Otel rezervasyonunuz vize talep dilekçesi örtüşmelidir.

. Banka hesabınızın bakiyesi kalacağınız gün sayısına ve vize çeşidine göre orantılı olmalıdır.

İngiltere Vizesi evrakları 2020   çalışanlar için

  • İngiltere vize başvuru formu: danışmanlarımız Tarafımızdan sizin adınıza doldurulmaktadır.
  • Pasaport. (Kullandığınız pasaportunuzun vizenizin bitiminden sonra 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekmektedir. Ayrıca 2 adet boş sayfaya sahip olmalıdır. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların orjinalleri veya daha önce almış olduğunuz vizelerin fotokopilerin dosyanızda bulunmasında önemli faydası olacaktır.
  • Nüfus müdürlüklerinden alabileceğiniz vukuatlı nüfus kayıt belgesi. ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. veya e Devletten Barkodlu çıktısı yeterli olacaktır.
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren belgeler: Ücretsiz olarak danışmanlarımız tarafından sadece Vize Başvurularında kullanılmak üzere  Ön Rezervasyonları yapılarak dosyanıza ilave edilecektir.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.üzerinde Vatandaşlık numarası bulunmalıdır.
  • Çalışmakta olduğunuz Şirketin antetli Kağıdına İngiltere Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi. Seyahatinizin  başlangıç ve bitiş tarihleri esnasında izinli olduğunuza belirten ibarenin bulunmasına dikkat ediniz.
  • S.G.K  Hizmet Dökümü: ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. (e-devlet ‘ten alınacak ise barkodlu çıktısı zorunludur.
  • İmza sirküleri gereklidir. Fotokopisi yeterlidir.
  • Vergi levhası bulunmalıdır.Son dönem olmalıdır.
  • Resmi Gazete’de detaylı ve kuruluş belgesi(Ticaret Sicil Gazetesi) Fotokopisi yeterli olacaktır.
  • Faaliyet belgesi fotokopileri kabul edilmektedir.( Son 3 aylık döneme ait)
  • Banka hesap hareketleri. (Mevcut en düşük 12.000 TL bakiye bulunmasına özen gösteriniz. Seyahat tarihinize orantılı olacak şekilde  Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. bankalardan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • Son 3 Aylık Maaş Bordrosu ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri gelirinizi beyan edebileceğiniz diğer belgeler Kira gelirleri maddi durumunuzu gösteren belgeler.
  • Aile ya da arkadaş ziyareti amacı ile İngiltere vizesi alınıyorsa davetiye. (Daveti yapan kişiye ait adres bilgileri, telefon Numarası, kimlik ve oturum izinlerinin fotokopileri de gerekiyor.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.

     İngiltere Vizesi evrakları Şirket sahipleri için

  • İngiltere vize başvuru formu Tarafımızdan Doldurmaktadır.
  • Pasaport (Kullandığınız pasaportunuzun  bitiminden 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekir. Ayrıca 2 adet boş  sayfasının olması gerekli. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları.)
  • Nüfus müdürlüklerinden alabileceğiniz vukuatlı nüfus kayıt belgesi.
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren Belgeler tarafımızdan yapılmaktadır.
  • Seçtiğiniz antetli Kağıda İngiltere Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.
  • Faaliyet belgesi fotokopileri.( Son dönem )
  • İmza Sirküsü
  • Vergi levhası  (Son dönem)
  • Banka hesap hareketleri. ( Mevcut en düşük 12.000 TL bakiyesi bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Ayrıca bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • Firmanın kuruluş belgesi (Ticaret Sicil Gazetesi )
  • Varsa tapu, araç ruhsatları fotokopileri ve gelirinizi belgeleyen diğer evraklar.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi T.C vatandaşlık numarası kimliğinizde bulunmalıdır.
  • İngiltere vizesi almak isteyen şirket sahibine ait S.G.K Hizmet Dökümü veya Bağ kur Dökümleri.(e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.)
  • Ziyaret sebebi aile ve arkadaş ziyareti ise gidilecek olan kişiden davetiye (Davet eden kişiye ait adres ve telefon bilgilerinin yanı sıra kimlik ve oturum izinlerini gösteren belgeler.)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.

Emekliler için İngiltere Vize Evrakları

  • Pasaport (Kullandığınız pasaportunuzun İngiltere Vizesi bitimden sonra 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekir. Ayrıca 2 adet boş sayfaya sahip olmalı. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları ve kopyaları.)
  • Nüfus müdürlüklerinden temin edebileceğiniz vukuatlı nüfus kayıt belgesi. e-Devletten Barkodlu çıktı kabul edilir.
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren belgeler(Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış İngiltere Vize talep dilekçesi.
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış İngiltere vize başvuru formu.Tarafımızdan Doldurulmaktadır.
  • İngiltere vizesi için başvuracak emeklinin bilgileri.
  • İngiltere vize başvurusu yapacak emeklinin maddi durumunu gösterecek tapu, araba ruhsatı veya kira kontratı fotokopileri.
  • Banka hesap hareketleri. ( Mevcut en düşük 12.000  TL bakiyesi bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Ayrıca bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi T.C vatandaşlık numarası olmalı
  • Davetiye gönderilmiş ise davetiye ve davet eden kişinin pasaport ve maddi durumunu gösteren belgeler.(Özellikle telefon ve adres bilgilerinin yanı sıra oturum izni ve kimlik fotokopisi bulunmalıdır.)
  • e-devletten alabileceğiniz emekli tescil belgesi.
  • Emeklilik maaşınızı aldığınız bankadan son 3 aylık hesap dökümü almanız gerekir. Banka yetkilisinin İmza sirküleri olmalı ve Islak imzalı ve kaşeli
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Aile toplum kağıdı. e-devlet’ten alınmış ise barkodlu olmalıdır.)
  • İngiltere Vizesi Almak İsteyen emekli T.C  Vatandaşları e- devlet şifreleri ile ofisimize gelerek tüm evrakları e-devletten barkodlu çıktılarını Ücretsiz olarak alabilirler. Sadece Bankadan son 3 aylık hesap dökümleri ıslak imzalı olmalıdır.Bankanın İmza Yetkilisinin imza beyanı veya sirküleri de alınmalıdır.
  • Ev Hanımları  İngiltere Vizesi İçin Gerekli Belgeler
  • İngiltere vize başvuru formu tarafımızdan doldurulmaktadır.
  • Pasaport.(Kullandığınız pasaportunuzun İngiltere Vizesi bitiminden 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekmektedir. Ayrıca 2 adet boş sayfaya sahip olmalı. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları.)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.)
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren belgeler.(Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Seyahate sponsor olacak kişinin statüsüne göre düzenlenecek tüm evraklar(Konu ile ilgili olarak uzman kadromuzdan yardım alabilirsiniz.)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. T.C kimlik numarası bulunmalı
  • Var ise banka hesap hareketleri. ( Mevcut en düşük 12.000 TL bakiyesi bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Ayrıca bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • İngiltere’deki akrabalarınızdan davetiye gönderilmiş ise davet eden kişiye ait belgeler.(Özellikle telefon ve adres bilgilerinin yanı sıra oturum izni ve kimlik fotokopisi bulunmalıdır.)

İngiltere Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler.

  • Pasaport.(Kullandığınız pasaportunuzun vize bitiminden sonra 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekir. Ayrıca 2 adet boş sayfaya sahip olmalı. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları.)
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren belgeler(Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.)
  • Okuldan alınan öğrenci Belgesi veya e-Devletten barkodlu çıktı
  • Var ise banka hesap hareketleri. (Mevcut en düşük 12.000 TL bakiye bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Diğer bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • İngiltere öğrenci vizesi başvurusu yapan öğrenciye sponsor olacaksınız statüsü dahilindeki tüm belgeler (Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi Çağrı Merkezimizden alabilirsiniz..)
  • İngiltere vizesi talebi yapan öğrenci 18 yaşından küçükse ailesi tarafından alınacak muvafakat name.
  • Var ise davetiye.(Daveti yapan kişilerin pasaport fotokopileri, adres, telefon bilgileri.)
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere vizesi başvuru formu(Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

Kamu Personelleri İngiltere Vize Evrakları

  • İngiltere vizesi almak isteyenler bağlı  olduğu kuruma ait antetli kağıda doldurulmuş, seyahat amacı ve tarihleri ​​belirleyecek dilekçe
  • Pasaport(Kullandığınız pasaportunuzun 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekir. Ayrıca 2 adet boş gerekli sahip olmalı. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları.)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.)
  • Uçak ve otel rezervasyonları. (Tarafımızdan yaptırılabilir.)
  • Banka hesap hareketleri. (Mevcut en düşük 12.000 TL bakiye bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Diğer bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • Davetiye Davetiyeyi yollayan kişinin (Özellikle telefon ve adres bilgilerinin yanı sıra oturum, iletişim bilgileri ile ve kimlik fotokopisi bulunmalıdır.)
  • Son üç aya ait maaş bordrosu.
  • Kurum kimlik kartı fotokopisi.
  • Nüfuz cüzdanı fotokopisi.
  • Tapu, ve araç ruhsatı veya kira kontratı fotokopileri ile gelirini beyan edebileceği alternatif belgeler.

Şahıs Firma Sahipleri İçin Gerekli Belgeler

  • İngiltere vizesi almak isteyen  şahıs firma sahibine ait  ait antetli kağıda doldurulmuş, seyahat amacı ve tarihleri yazılı dilekçe​​
  • Pasaport.(Kullandığınız pasaportunuzun 6 ay daha geçerlilik süresi olması gerekir. Ayrıca 2 adet boş gerekli sahip olmalı. Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları.)
  • Şirkete ait imza beyanı.
  • Son döneme ait vergi levhası fotokopisi.
  • Firmanızın kayıtlı olduğu dernekten vaya Odadan alacağınız  Üyelik veya faaliyet belgesi. (Son 3 aya ait olmalıdır).
  • Bağkur’dan alınacak olan hizmetlerin dökümleri.
  • Banka hesap hareketleri. (Mevcut en düşük 12.000 TL bakiye bulunmasına özen gösteriniz. Olabildiğince yüksek gösterilecek hesaplar başvuru sonucuna olumlu etki eder. Diğer bankadan aldığınız belgeleri imzalayan yetkilinin imza beyanı zorunludur.)
  • İngiltere vize başvurusu yapacak firma sahibinin maddi durumunu gösterecek tapu, araba ruhsatı veya kira kontratı fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınızı gösteren belgeler.(Tarafımızdan yaptırılabilir.)
  • İngiltere’deki yakınlarınızdan davetiye gönderilmiş ise davet eden kişiye ait bilgiler.(Özellikle telefon ve adres bilgilerinin yanı sıra oturum izni ve kimlik fotokopisi bulunmalıdır.)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e-devlet ‘ten alınıyorsa barkodlu çıktı zorunludur.)

Başvuru evraklarınız hatasız veya eksiksiz olmalıdır.

İngiltere konsolosluğu gerekliliği duyumsanan veya kusuru bulunan evraklarınız var ise başvurunuzu kabul etmeyecektir. Bu da sürecin uzamasına ve çeşitli olumsuzluklarla karşılaşmanıza neden olacaktır. Danışmanlarımız yaşanacak bu can sıkıcı durumu ortadan kaldırmak için; henüz sürecin başında iken dosyanızı kontrol ederek hatalı veya eksik evrak tespiti yapar. Kısa süre içerisinde dosyanızı tamamlayarak Vize kriterlerine uygun hale getirir.

İngiltere Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır

Sorulan sorular arasında puanlama yapılıyor olsa idi İngiltere Vizesi Kaç günde çıkar sorusu en çok puanı toplayarak açık ara birinci olurdu. Başvuru sahipleri çalıştıkları kurum ve kuruluşlardan alacakları izinleri planlamak, uçak biletlerinde yüksek ücret ödememek, İşlerini çabucak bitirip ülkelerine dönmek, gibi nedenlerden dolayı en çok merak ettikleri konu doğal olarak  İngiltere vizesinin ne zaman sonuçlanacağını öğrenmek isterler. vize sonucunu belirleyen en önemli faktör konsoloslukların yoğunluk derecesidir. İngiltere vize başvuruları Randevu sistemi ile gerçekleştiğinden vize talepleri ile orantılı olarak değişmektedir. istenilen evrakların eksiksiz tamamlanması ve randevu alınmasının ardından Maximum 15 iş günü içerisinde sonuç alınmaktadır. bu senenin belli aylarına göre farklılık göstermektedir. yaz Bahar ve yaz aylarında Öğrenci kayıtlarının başlaması ile 15 günü bulan işlemler kış aylarında bir hafta içerisinde neticelenmektedir. bazı durumlarda ise yani ücretini ödemek kaydı ile 2 iş gününde veya 5 iş gününde vizesini teslim alan başvuru sahipleride vardır. İngiltere bize Nasrettin Hocanın Parayı veren düdüğü çalar ata sözünü aklımıza getirmektedir.

İngiltere Vize Reddi

İngiltere Vizesi sonucunun hüsranla sonuçlanmaması için öncelikle yapılması gereken adım dosyanızın eksiksiz tamamlanması ve başvuru prosedürlerinin harfiyen yerine getirilmiş olmasıdır.

Vize başvuru formunu yanlış doldurmak, yanlış beyanda bulunmak, teyit edilemeyen bilgi, görüşme esnasında sorulan sorulara yanlış cevaplar vermek, seyahat tarihiniz ile otel ve uçak bileti rezervasyonunuzun uyuşmaması, çelişkili beyanda bulunmak, banka hesabınızda yeterli bakiyenin olmaması, Ülkenizde güçlü bağlarınızın bulunmaması, maddi yetersizlik, İngiltere sınırlarından zamanında çıkmamak şüphesi, başvuru öncesi sakıncalı ülkeleri ziyaret etmek gibi bir çok neden sayabiliriz. bunun üstüne İngiltere hükumetinin uyguladığı sıkı güvenlik politikaları İngiltere vizesi reddine sebep olmaktadır.

 

.

 

 

ARA     444 1 883