Romanya Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Romanya Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Romanya Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Romanya Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Romanya vizesi almak isteyenlerin vizenin nasıl alınacağı, başvuru işlemleri, istenilen belgeler ve vize süreleri hakkında bilgi sahibi olmaları gerekir. Vize işlemlerinde yapılacak ufak hatalar vize başvurusunun ret edilmesine ve belgelerin tekrar düzenlenmesine neden olabilmektedir.

Romanya ziyaretlerinde turistik amaçlı ya da kalma amaçlı gidilmesi halinde vize başvurusu yapılmalıdır. Türkiye’de yer alan Romanya konsoloslukları ya da büyükelçilikleri bu işlemler için müracaat edilmesi gereken yerlerdir.

Diplomatik işler için Romanya ziyareti yapacak olan kişilerin ise 90 günü geçmemek kaydıyla vize almaları zorunlu değildir. Transit ya da seyahat amaçlı direk olarak sahip oldukları uygun pasaportla Romanya yolculuklarını yapabilirler.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Romanya Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Romanya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Romanya Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Romanya seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Romanya seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Romanya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Romanya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Romanya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Romanya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Romanya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Romanya vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Sık Sorulan Sorular

Vize başvuru işlemlerinin ardından vizenin çıkması 7 ila 15 iş gününü bulabilmektedir. Bazı durumlarda vize 3 ila iş günü içinde de sonuçlanmaktadır. Vizenin çıkış süresini belirleyen konsoloslukların çalışma yoğunluk ve belgelerin tam olmasıdır. Eksiksiz bir dosya sunulması ve başvuruların seyahatten 30 gün öncesinde yapılması halinde işlemler sorunsuz devam edecektir. Ayrıca Türkiye ve romanya2nın resmi tatillerine denk gelen günlerden önce başvuru işlemlerine başlanması da süreci hızlandıracak bir diğer önemli noktadır. Danışmanlık şirketleri aracılığıyla vize işlemlerine başlanması profesyonel olarak işlerin takip edilmesi anlamına gelmektedir. Bireysel olarak tüm belgelerin toplanması ve gerekli randevuların alınması zor olabilirken bu tarz şirketlerle çalışılması halinde de vize alımı daha kolay olabilmektedir.
Romanya için alınan vize Schengen vizesidir. Bu nedenle bu vizenin alınması halinde Schengen bölgesine giren ülkelere de ziyaretler yapılabilir. Burada seyahat edecek olan kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta vizenin alındığı Romanya’ya önce giriş yapılmasıdır. Daha sonrasında sahip olunan vizeye ve pasaportla birlikte Fransa, Yunanistan, Malta, Çek cumhuriyeti gibi ülkelere de ziyaretler yapılabilir. Seyahat belgelerinin de tam olması ve pasaportla birlikte görevlilere gösterilmesi gerekir.
Vize işlemlerine başlamak isteyen kişiler randevularını online olarak alabilirler. Romanya konsolosluğuna ait olan web sitesi üzerinden nasıl vize alınacağı ve hangi belgelerin istendiğine dair gerekli incelemelerin yapılmasının ardından sitede yer alan randevu alma bölümünden randevu talebinde bulunulur. Site belirli dönemlerde çok fazla kişi tarafından giriş yapılması üzerinde randevu alma bölümünden hizmet verememektedir. Bu tar durumlarda da yapılması gereken Romanya konsolosluklarını direk arayarak ilgi bölüme bağlanmak ve randevu talebinde bulunmaktır. Vize işlemleri için yoğunluk olabileceğini düşünerek seyahatten en az 30 gün öncesinde bu işlemlere başlanmalıdır. Tedbirli olunmaması halinde randevu tarihi ileri bir güne verilebilir işlemlerinde uzun sürmesi halinde seyahat planında aksaklıklar yaşanabilir.
Vize işlemleri öncesinde ilk defa başvuru yapan vatandaşlar için bir mülakat söz konusu olabilmektedir. Yapılan mülakat sırasında Romanya seyahatinin yapılma amacı, nerede kalınacağı, ne kadar süre kalınacağı gibi sorular sorulmaktadır. Başvuru yapan kişinin Türkiye’deki finansal durumu, nerede çalıştığı, pozisyonu ve kimlik bilgileri de sorular arasında yer almaktadır. Burada önemli olan nokta başvuru yapan kişinin doğru ve eksiksiz cevaplar vermesi ve konsolosluk görevliler üzerinde olumlu etki bırakmasıdır. Güvenilir olması ve net cevaplar sunması vize alımını kolaylaştıracaktır.
Uzun süreli vize almak için kişilerin geçerli bir neden beyan etmeleri gerekir. Romanya uzun süreli vize işlemlerine başvuru yapılacak durumların başında eğitim gelmektedir. Eğitimini Romanya’da tamamlayacak olan öğrenciler eğitim süresince ülkede kalmak için gerekli izinleri alabilmektedir. Romanya’da çalışmak içinde uzun süreli vize alınabilir. Bunun için çalışılacak yerden davet mektubunun gelmesi en önemli noktadır. Ayrıca çalışmak isteyen kişinin Türkiye’deki çalışma hayatı ve finansal durumu da göz önüne alınmaktadır. AB gönüllülük esasına dayalı belirli projeler için ülkede kalınması gereken durumlarda da Romanya’ya uzun süreli vize alınması gerekir. Bunun içinde proje kapsamında istenilen tüm belgelerin ve diğer vize işlemleri için gerekli olan belgelerin eksiksiz tamamlanması gerekir.
Romanya’ya hangi vize erken çıkar sorusuna verilecek yanıt tüm vizeler için aynıdır. Her bir vizenin incelenme süresi ve belgelerin kontrol edilme süresi söz konusudur. Daha önce Romanya seyahati yapan kişilerin işlemleri daha kısa sürebilirken ilk defa vize almak için başvuru yapanların inceleme süresi ve mülakatları daha zorlu olabilmektedir. Kısa süreli vize başvuruları daha erken sonuçlanabilmektedir. Turistik, ticaret, aile ziyareti gibi alınması gereken vizeler 7 gün içinde çıkabilmektedir.
Romanya’ya acil vize çıkarmak isteyenlerin yapması gerek ekspres vize başvurusudur. Ekspres vize başvurusu Romanya için yapılabilirken bu vizenin çıkarılması içinde tüm belgelerin eksiksiz bir şekilde toparlanması gerekir.
Romanya Schengen vizesi olarak alınmaktadır. Romanya için vize başvurularında ekspres vize bulunmaktadır. Vize başvuru işlemleri için öncelikle başvuru formu yapılması gerekirken ekspres vizenin neden alınması gerektiği de başvuru yapan kişi tarafında bir dilekçeyle direk olarak konsolosluğa hitaben ıslak imzalı olarak açıklanmalıdır. Davet mektubunun olması ve diğer tüm belgelerin eksiksiz olması halinde vize 3 iş günü içinde çıkmaktadır.
Romanya vizesi alım süreçleri Schengen vizesi alım süreçleriyle aynıdır. Belgelerin eksiksiz olarak tamamlanması halinde vatandaşların zorlanacağı bir durum söz konusu değildir. İlk defa vize başvurusu yapacak olan kişiler için sistem karışık ve istenilen belgeler fazla gelebilir. Bunun için bu tarz işlemlerin takip edildiği danışmanlık şirketlerinden yardım alınması faydalı olacaktır. Eksik belge teslim edilmesi halinde vize başvurusu konsolosluk tarafından ret edilmektedir. Bu durumda da başvuru yapan kişilerin belgeleri kontrol ederek sürece tekrar başlaması ve randevu alamdan başlayarak vize başvurusunu yenilemesi gerekir.
Romanya vizesi alan kişiler Schengen vizesi sahibi olmaktadır. Bu da bu vizeyle Schengen bölgesinde yer alan ülkelere de ziyaret edilme anlamına gelmektedir. Bunların içinde Fransa, Hollanda, Yunanistan gibi ülkeler gelmektedir. Burada dikkat edilecek tek ülke Almanya’dır. Schengen bölgesinde bir ülke olmasına rağmen almaya vizesi istemektedir. Ayrıca Romanya vizesiyle diğer ülkeleri ziyaret etmek isteyen vatandaşların bilmesi gereken bir diğer önemli konu öncelikle vizeyle Romanya’ya giriş yapılmasıdır. Romanya’ya giriş yapıldıktan sonra diğer ülkelere de pasaport ve seyahat belgeleriyle giriş hakkına sahip olurlar.
Vize başvuru işlemleri direk olarak Romanya konsolosluk web sitesi üzerinden yapılabilir. Gerekli belgeler toparlandıktan sonra sitede ilgili bölüme dosyaların eklenmesiyle vize başvurusu tamamlanmış olmaktadır. Direk olarak Romanya konsoloslukların Türkiye’deki temsilciliklerinden de başvuru işlemi yapılabilir. Vize işlemleri için çalışma saatleri değişmekle birlikte özellikle resmi tatillerde çalışmamaktalar. Türkiye için resmi tatiller ve Romanya için geçerli olan tüm resmi tatillerde hiç bir işlem yapılmamaktadır. Konsoloslukların diğer günlerde çalışma şekilleri ise sadece hafta içidir. Hafta sonları da vize başvuru işlemleri yapılmamaktadır.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883