Lihtenştayn Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Lihtenştayn Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Lihtenştayn Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Lihtenştayn Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dünya’nın en küçük yüz ölçümüne sahip ve en şirin ülkesi Lihtenştayn, Schengen ülkeleri dahilindedir. Lihtenştayn vizesi almak için Schengen vize prosedürlerini tamamlamak gereklidir. Orta Avrupa’da yer alan ülke, Lihtenştayn prensliği olarak adlandırılıyor.

Başkenti Vaduz olan ülkenin resmi dili Almancadır. Coğrafi konum olarak İsviçre ve Avusturya’nın ortasından bulunan Lihtenştayn toplam 160 m2 yüz ölçümüne sahiptir. Ülkeyi ziyaret etmek, turizm, iş ve eğitim vizesi almak için Schengen işlemleri yapılmalıdır.

Lihtenştayn vizesi işlemlerinde, herhangi bir aracı kuruma gerek kalmadan tüm başvurularak direkt olarak yapılır. Pasaport ve gerekli evrakların tamamlanmasıyla, İsviçre Konsolosluğu ve İsviçre Büyükelçiliği’ne giderek Schengen vize başvurusu yapılır.

Randevu sistemi ile hizmet veren İsviçre Konsolosluğu ortalama 1 ay içerisinde vize sonuçlarını iletir. 30 gün önceden tüm resmi evrakların eksiksiz şekilde tamamlanmış olması gerekiyor.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Lihtenştayn Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Lihtenştayn Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Lihtenştayn Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Lihtenştayn seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Lihtenştayn seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Lihtenştayn vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Lihtenştayn vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Lihtenştayn vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Lihtenştayn seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Lihtenştayn seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Lihtenştayn vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Sık Sorulan Sorular

Lihtenştayn Schengen vizesi, seyahat tarihinden en az 20- 30 gün önce başvurusu yapılmalıdır. Vize başvuru süreci; tüm evrakların tamamlanması ve İsviçre Konsolosluğuna tesliminin ardından, başvuru dönemi başlar. Evrakların incelenme sürecine bağlı olarak, vize sonucu farklılık gösterir. Lihtenştayn Schengen seyahat planlarında, seyahat sürecinin aksamaması için, en fazla 3 ay önce başvuru işleminin yapılması gereklidir. Vize işlemlerinden önce uçak bileti alınmış veya konaklama için gerekli ödemeler yapılmışsa, seyahatin aksamaması için önceden vize hazırlıklarının tamamlanması önemlidir.
Avrupa birliği ülkesi olan Lihtenştayn'a Schengen vizesi alınarak gidilir. Schengen vizesi alan herkes, Avrupa Birliği ülkelerinden transit geçme ve Avrupa Birliği ülkelerine doğrudan seyahat etme hakkına sahiptirler. Lihtenştayn vizesi ile gidilebilecek ülkeler arasında; Almanya, Fransa, İtalya, Yunanistan, Avusturya, Belçika, Danimarka, Estonya, Hollanda, İspanya, Lüksemburg, Litvanya, İsveç, Estonya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, İsviçre, Letonya, Portekiz, Macaristan ülkelerine seyahat hakkını elde edersiniz.
Lihtenştayn Schengen vizesi almak için konsolosluk randevusu gereklidir. Lihtenştayn ülkesinin Türkiye'de temsilciliği bulunmuyor. Komşu ülke İsviçre Konsolosluğu ve İsviçre Büyükelçiliklerinden vize randevusu alınabilir. Vize başvurusu yapacak kişi, ikamet ettiği şehirde bulunan İsviçre Büyükelçiliği temsilciliklerinden direkt randevu alabilir. Konsolosluk web sitesi üzerinden online randevu sistemi kullanılarak veya randevu merkezi telefon numaralarından Lihtenştayn vize başvuru randevusu alınabilir. Bizzat başvurularda, tüm evrakların önceden tamamlanıp, konsolosluğa teslimi esasında randevu alınabilir.
Avrupa birliği Schengen vizesi, diğer ülke vizelerine nazaran daha prosedürlü işlemler gerektirir. Avrupa Birliği vizelerinde işlemler daha detaylı gerçekleştirilir. Bu nedenle ilk kez Schengen vizesi alacak iseniz uzun süreli biyometrik işlemler için vize randevusuna bizzat gidilmelidir. Biyometrik fotoğraf ve parmak izi alımı için konsolosluk başvurusu bizzat yapılır. Konsolosluklar biyometrik kayıtları 5 yıl saklar daha sonra yenilenmesini sağlarlar. Daha önce Schengen vizesi almış kişiler; seyahat acenteleri çalışanları, danışmanlar, tur operatörleri veya şirket çalışanları aracılığıyla vize başvurusu yapabilirler. Firma yetkilisine imza vererek, şahsen mülakata gerek kalmadan başvuru yapılabilir.
Tüm Dünya ülkeleri vizelerinde ve Schengen vizelerinde uzun süreli vize almak için tüm evrakların eksiksiz olması gereklidir. Konsolosluktan istenilen belgelerin tam ve eksiksiz olması, sorunsuz vize almanıza yardımcı olur. Belgelerde yer alan tüm bilgilerin güncel ve doğru olması, vizenin olumlu sonuçlanmasını sağlar. Lihtenştayn'a uzun süreli vize almak için birkaç seyahat planını yapmak gereklidir. İstikrar vize alımlarında en önemli kriterdir. Daha önce ziyaret ettiğiniz bir ülkeye yeniden seyahat planlaması yapmak, ikinci vize başvurusunda vize süresinin daha uzun olmasını sağlar. İlk başvuruda 6 aylık Lihtenştayn vizesi almışsanız, aynı ülkeye ikinci başvuruda bu kez 1 yıl vize alma hakkı kazanırsınız.
Vize başvurusu yapan kişinin, evrakları, ziyaret amacı ve pasaport bilgilerine göre vizenin çıkma süresi belirlenir. Defalarca Lihtenştayn ziyaretine gitmiş biri ile ilk defa Schengen vizesi alacak kişiye aynı prosedürler uygulanmaz. Tüm ülke vizelerinde olduğu gibi en hızlı verilen vize ticari ve yatırımcı vizeleridir. Tur şirketlerinin kolay prosedür aşmaları ve vize için en gerekli işlemleri yaptıkları için turistik vizeler, kısa süreli vizeler olduğu için kısa sürede olumlu sonuçlanan vizelerdir.
1 ila 3 gün içerisinde çıkarılan Lihtenştayn Schengen vizeleri, vize merkezlerinden çıkarılabilir. Normal prosedürlerle, tüm evrakların tamamlanması ve konsolosluk randevu yoğunluğuna göre ortalama 10 günde Lihtenştayn vizesi çıkarılır. Lihtenştayn'a acil vize işlemleri için acil vize talep formu doldurularak; acil konunun beyanını anlatan dilekçe ile başvuru yapılır. Vizeyi garantilemek için vize çözüm merkezlerinden başvuru yapmak, 1- 3 gün içerisinden vize almanızı sağlar.
Lihtenştayn Konsolosluğu'nun resmi web sitesi bulunmuyor. Ülkenin Türkiye'de temsilciliği olmadığı için, konsolosluk işlemleri İsviçre Konsolosluğu ve Büyükelçiliklerinden yapılıyor. Vize işlem ve talepleri belirli alanlarda sağlanıyor. Lihtenştayn'a express vize hizmeti bulunmuyor. Acil vize başvuruları için vize merkezilerinden başvuru yapılabiliyor.
Avrupa Birliği ülkesi Lihtenştayn, gerekli prosedürlerin tamamlanıp vizenin alınması neticesinde AB ülkelerinde dolaşım hakkı verir. Schengen vizesi ile öncelikle vize alınan ülkeye yani Lihtenştayn'a giriş yapılarak, diğer Avrupa Birliği ülkelerinde dolaşım ve seyahat hakkı kazanırsınız. Schengen vizesinin süresi dahilinde, hem Schengen ülkelerinden transit geçiş hakkı hem de ülkelerde seyahat hakkı, pasaport ve vize geçerlilik süresince yapılabilir. Lihtenştayn vizesi sonraki alımlarında vize süresi daha uzun verilir.
Lihtenştayn Schengen vizesi için başvuru formu, pasaport temel evraklardır. Başvurusu yapılacak vize türüne göre, detaylı tüm evraklar hazırlanmalıdır. Turizm, eğitim, ticari, aile ziyareti vize işlemlerinde ekstra belgeler talep edilir. Tüm belgelerin eksiksiz olması önemlidir. Lihtenştayn vizesi için; TC Kimlik, nüfus kaydı örneği, sicil belgesi, varsa tapu belgeleri, iş yeri- şirket evrakları, banka hesap bilgi ve dökümleri, uçak biletleri, konaklama rezervasyonları, biyometrik fotoğraf, parmak izi belgeleri ile en az 1 senelik geçerliliği bulunan pasaport olmalıdır.
Hususi (Yeşil) pasaport, Hizmet (gri) pasaportu ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri vizeden muaftır. 180 gğn içerisinde 90 gün süresini aşmamak kaydı ile Lihtenştayn'a giderken vize almak zorunda değildirler. Lihtenştayn seyahati için Umumi (Bordo) pasaport hamileri Schengen vizesi almak zorundadır.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883