Fransa Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Fransa Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Fransa Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Fransa Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye’den Fransa’ya gidecek olanların pasaportlarını hazırladıktan sonra, vize başvurusu yapmaları gerekir. Fransa vizesi almak adına İstanbul ve Ankara’da bulunan Konsolosluklar ile iletişime geçilir. Fransa da aynı zamanda Schangen Vizesi geçerli olduğu için seyahat etmek daha kolaydır. Konsolosluklar dışında, seyahat acenteleri ve anlaşmalı vize merkezlerine de başvuru yapılabilir. Vize başvurusu yapmadan önce, pasaportun en az 3 ay süre ile geçerli olmasına dikkat edilmelidir. Fransa seyahati gerçekleştirecek olanların, en az 1 ay öncesinden başvuru yapmaları tüm işlemlerin tamamlanması ve sorun yaşanmaması açısından önemlidir. Schangen Vizesi kullanacak olanların ise Türk ya da yabancı uyruklu olmaları fark etmeksizin, seyahat sigortası yaptırmaları gerekir.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Fransa Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Fransa Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Fransa Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Fransa seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Fransa seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Fransa vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Fransa vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Fransa vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Fransa seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Fransa seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Fransa vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Sık Sorulan Sorular

Fransa vizesi başvurusu yapanların işlemleri en fazla 15 iş günü içerisinde sonuçlanır. Genellikle turistik vizeler daha kısa süre içerisinde 3 ile 7 günlük bir zaman diliminde çıkar. Yoğunluk durumuna ya da evrak eksikliğine göre vize çıkma süresi değişiklik gösterir. Fransa vizesi onaylanma işlemlerine genellikle resmi tatillerde ara verilir. Bu nedenle seyahatten en az 1 ay öncesinde vize başvurusu yapılması daha faydalı olacaktır. Vize çeşidine göre çıkma süresi 6 aylık bir zaman dilimini kapsayabilir.
Fransa vizesi alan vatandaşlar, yalnızca Fransa’ya giriş iznine sahiplerdir. Ancak Fransa aynı zamanda Schengen ülkeleri arasında yer aldığı için Schengen vizesi alanlar, Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Hollanda, İtalya, İspanya ve İsveç gibi ülkeleri de ziyaret edebilirler. Schengen vizesi alabilmek adına ise aylık gelir belgesi, banka bilgileri, pasaport, kimlik bilgileri aktarılmalıdır. Diğer vize türlerine göre Schengen, anlaşmalı tüm Avrupa ülkelerine seyahat fırsatı sunduğu için daha avantalıdır. Avrupa ülkelerine giderken sorun yaşamak istemeyenler, Schengen vizesi başvurusu yaparak uzun süre rahatlıkla seyahat edebilirler.
Fransa vize randevusu seyahat acentelerinden ya da resmi olarak görevlendirilen vize başvuru merkezlerinden alınabilir. 90 günden daha az olan vize işlemlerinde, Konsolosluklar başvuru kabul etmez. Fransa vizesi alırken, parmak izi taraması yapıldığı için başvuruların şahsen gerçekleştirilmesi gerekir. Randevu işlemleri internet üzerinden ya da iletişim kanalları ile gerçekleştirilemez.
Fransa vize randevusu mülakat şeklinde değildir. Başvurular sırasında vatandaşlar, kişisel bilgilerini ve hangi vize çeşidini almak istediklerini belirterek işlemleri tamamlayabilirler. Başvuru işlemleri sırasında kişilerin parmak izi bilgileri alınır.
Fransa’da daha fazla konaklayabilmek adına uzun süreli Schangen vizesi başvurusu yapılır. Başvuru işlemleri sırasında 2 adet biyometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi ve seyahat bilgilerinin belirtilmesi zorunludur. Aynı zamanda Fransa’da kalınacak her gün için hesapta en az 120 Euro olması gerekir. Son 3 aylık maaş bordrolarını belirten ve maddi açıdan sorun yaşamayan vatandaşlar, uzun süreli vize alabilirler. Fransa’ya uzun süreli vize alabilmek için sigorta dökümlerinin ve çalışılan firmanın bilgilerinin de temin edilmesi zorunludur. Uzun süreli vize talepleri 20 günden daha fazla bir süre içerisinde sonuçlanır. Bu nedenle seyahatten en az 2 ay öncesinde vize başvurusu yapmak önemlidir. Uzun süreli vize başvurularının ücretleri ise 60 Euro ve 26 Euro hizmet bedeli olarak değişiklik gösterir. Vize başvuruları sırasında pasaportunda 10 yıldan eski olmaması zorunludur. Uzun süreli vize eğitim için ya da ailelerini görmek için Fransa’ya gidecek olan vatandaşlar açısından daha avantajlıdır.
Fransa’ya en erken turist vizesi çıkar. Randevu alınıp başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, eksik bir evrak olmaması durumunda en fazla 7 iş günü içerisinde sonuç alınabilir. Vize süreçleri yoğunluk olması durumunda değişiklik gösterir. En geç çıkan vize ise aile birleşimi olarak belirtilebilir. Vize başvuruları sırasında problem yaşamamak adına pasaport ve diğer evrakların tam olmasında fayda vardır.
Fransa’ya acil olarak seyahat etmek için vize başvurusu yapıldığında işlemler en fazla 72 saat içerisinde sonuçlar. Ancak acil vize, iş ya da aile ile ilgili önemli bir durum olduğunda kabul edilir. Acil vize başvuruları iki ülke arasındaki ilişkilere göre de değişiklik gösterir.
Fransa’ya express vize yoktur. En erken çıkan turist vizesine başvuran vatandaşlar bile en az 5 gün beklemek zorundadır.
Fransa vizesine başvurabilmek için öncelikli olarak Konsolosluk ya da vize başvuru merkezleri üzerinden randevu almak gerekir. Daha sonrasında vize türüne göre istenen tüm evrakları toplayan vatandaşların işlemleri en az 5 ile 5 gün arasında sonuçlanır. D Tipi vizeye başvuranlar ya da oturma izni almak isteyenler için sonuçlanma süreci daha da artar. Fransa seyahati sırasında problem yaşanmaması adına başvurular en az 1 ay öncesinden yapılmalıdır. Evraklarda eksiklik olması ya da resmi tatil gibi durumlarda vize sonuçlanma süresi 20 günü bulabilir.
Fransa vizesi başvurusu, aylık sabit bir geliri ve birikimi olanlar tarafından daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Öğrenci, ev hanımı ya da işsiz kişilerin Fransa’ya gidebilmek adına sponsor bulmaları ve masraflarını üstlenecek bir kurumdan yardım almaları zorunludur. Ev hanımları, Fransa’ya gitmek istediklerinde eşlerinin ya da aile bireylerinin üzerinden sponsorluk alarak seyahat edebilirler. Sponsorluk görevini üstlenen kişilerin vize başvurusu yapmalarına gerek kalmaz. Seyahat edecek olan vatandaşlar adına yazılı bir dilekçe hazırlamaları yeterlidir. Dilekçe içerisinde ise seyahat bilgileri, konaklanacak mekanlar ve masrafları kimin karşılayacağı detaylı bir şekilde açıklanmalıdır. Aynı şekilde öğrencilerinde, okudukları kurumlardan hibe almaları ya da sponsor bulmaları gerekir. Aksi takdirde Fransa turist vizesi başvuruları onaylanmaz.
Fransa vizesine başvuran vatandaşların, pasaportlarının da en fazla 10 yıl öncesinde çıkarılmış olması gerekir. Pasaportları 10 yıldan daha eski olanların, yeniletmeleri ve daha sonrasında vize başvurusu yapmaları zorunludur. Yine aynı şekilde pasaport içerisindeki en az 2 sayfanın boş olması gerekir. Pasaport sayfalarının tamamının dolu olması ya da bir tanesinin boş olması durumunda da vize başvurusu onaylanmaz. Pasaportların seyahat sonrasında da oluşabilecek herhangi bir duruma karşı geçerlilik sürelerinin en az 3 ay olması gerekir. Vize başvurusu yaparak seyahat etmeden önce, pasaport kurallarının tamamını yerine getirmekte fayda vardır. Pasaport üzerindeki fotoğrafında kurallara uyması ve biyometrik olarak çekilmesi temel kurallar arasındadır. Vize başvuruları sırasında pasaportları ile ilgili herhangi bir sorun yaşamayanlar, kısa sürede sonuç alarak seyahatlerini gerçekleştirebilirler. Bu noktada pasaport ile ilgili dikkat edilecek bir diğer durum ise evlilik sürecidir. Evlenip ayrılan kişilerin, pasaportlarındaki bilgilerini güncellemeleri gerekir.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883