Danimarka Vizesi Başvuru

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Vize Alıyoruz

Vize Başvurusu

Danimarka Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Danimarka Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vize Başvuru Merkezi ile tüm başvuru süreçlerini uzman danışmanlar eşliğinde tamamlayıp, vize alabilirsiniz. %98 vize onay oranıyla çalışan çözüm odaklı ekibimiz, dört adımdan oluşan başvuru süreci boyunca yanınızda.

Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Birlikte gerekli evrakları hazırlayalım ve vize başvuru formunu kurallara uygun şekilde dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Danimarka Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar
  • Şirket Sahipleri
  • Emekliler
  • Çiftçiler
  • Öğrenciler
  • Reşit Olmayanlar
  • Yabancı Uyruklular

Çalışanlar

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi

Şirket Sahipleri

Şirket Sahipleri İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • SGK Hizmet Dökümü, Emekli İse Emeklilik Cüzdan Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi

Emekliler

Emekliler İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Danimarka Konsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi ( Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Çiftçiler

Çiftçiler İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Danimarka Konsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Ziraat Odası Tarafından Verilmiş Çiftçi Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Öğrenciler

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Danimarka Konsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Var İse Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Reşit Olmayanlar

Reşit Olmayanlar İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Danimarka Konsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Yabancı Uyruklular

Yabancı Uyruklular İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Danimarka Konsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Türkiye’de Çalışma ve Oturma İznini Gösteren Belgeler
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)

Sık Sorulan Sorular

Danimarka’ya gitmek isteyen kişilerin seyahat planına göre 1 ay öncesinden vize alma işlemlerine bulunması gerekiyor. Vizenin kaç günce çıkacağında birtakım etmenler belirleyici rol üstlenir. Konsolosluğun yoğun olması, resmi tatillere denk gelmesi bu etmenler arasında yer alır. Yine konsolosluğun evrak kontrolünden sonra ek evrak talep etmesi de bize çıkış süresini değiştirmektedir. İşlemlerinizin normal seyrinde devam etmesi durumunda yaklaşık olarak 7 -10 gün içerisinde vize işlemleri sonuçlanmakta.
Danimarka vizesi aldıktan sonra Schengen ülkelerine de seyahat edilebilir. Danimarka bilindiği üzere Schengen üyesidir. Ancak başvuruların öncelikle Danimarka Konsolosluğu’na yapılması gerekiyor. Uzun süre kalacağınız ülke Danimarka olacağından bunu evraklar ile desteklemeniz şarttır. Yunanistan, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Norveç, Malta, Hollanda, İzlanda, Portekiz, Slovenya, Estonya, Avusturya, İtalya gibi Shengen ülkelerine gidilebilir.
Randevu almadan başvuru yapılması mümkün değildir. Danimarka vize randevusu alabilmek adına resmi web sitesine erişim sağlayarak randevu al butonu kullanılmalı. Daha sonra isim, soy isim, ikametgah bilgileri, doğum tarihi, başvuru yapanın bulunduğu ülke, cep telefonu bilgileri doğru bir şekilde doldurulmalı. Bunun dışında çağrı merkezine bağlanarak da Danimarka vize randevusu alınabiliyor.
Vize randevusu için ön başvuruda bulunanlardan kişisel bilgileri istenir. Burada vize çeşidini de belirtmeniz gerekir. Konsolosluk gerekli görür ise mülakat için çağırabilir. Ancak mülakat zorunlu değildir. Online site üzerinden ve çağrı merkezleri ile oldukça kolay bir şekilde randevu alınabiliyor.
Uzun süreli vize almak için kişilerin öncelikle diğer vize işlemlerinde de olduğu üzere dijital ortamda randevu almaları gerekiyor. Randevu almak için konsolosluğa ait ya da konsolosluğun yetkilendirdiği kuruma ait sitelere giriş yapılır. Randevu alındıktan sonra kabul edilenler başvuru merkezlerinden edindikleri bilgiler neticesinde gerekli olan güncel evrakları hazırlar. Evrakların hazırlanmasının ardından ise bu evraklar başvuru merkezlerine teslim edilir. Danimarka Konsolosluğu’nun standartlarına göre hazırlanan Danimarka’ya uzun süreli vize evrakları; pasaport, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, seyahat amacının da belirtildiği gerekli olan bilgilerin eksiksiz bir doldurulduğu başvuru formu, mesleklere göre değişiklik gösteren çeşitli evrak bilgileri, hizmet dökümü, son üç aya ait olan maaş bordrosu. Uzun vize alınması halinde ülkede 90 günden fazla kalabilme hakkı elde edilmektedir.
Danimarka ülkesine seyahat edecek olan kişiler eğer turistlik vize alacaklar ise bu vize diğer vize çeşitlerine göre daha kısa sürede sonuçlanacaktır. Seyahat amacının randevu merkezlerinde ve başvuru formunda belirtilmesi gerekiyor. Kalınacak güne ve vize çeşidine göre vizelerin sonuçlanası da değişiklik göstermekte. 7 iş günü içerisinde randevular sonuçlanır.
Konsolosluğun yoğun olması vize çıkış sürelerinde ve sonuçlanmasında değişikliklere neden olabilir. Resmi tatillerin araya girmesi sonucunda vize süreleri de uzayabilmekte. Bunun için Danimarka’ya acil vize alacak olan kişilerin seyahat amaçlarını ilgili merkezlere bildirmeleri şarttır. Acil vize çıkarmak isteyenler evrak tamamlama işlemlerinde titiz davranmalı. Eksik evrak ile başvuruda bulunulmaması durumunda herhangi bir gecikme yaşanmaz. Ancak konsolosluk diler ise ek evrak talebinde bulunabiliyor. Bu durumda da vize çıkış süresi uzayabilir.
Danimarka’ya acil vize çıkarmak isteyen kişiler Express vize alma talebinde bulunabilir. Ancak Danimarka için böyle bir uygulama söz konusu değil. Belgelerini eksiksiz bir şekilde tamamlayan seyahatlerinden bir ay öncesinde başvuruda bulunanlar daha avantajlı olmakta. Vize başvurularının da resmi tatillere denk getirilmemesi hızlı vize alınması için gerekli durumlardandır.
Öğrenci vize işlemleri konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişse de yaklaşık olarak 10 gün içinde sonuçlanmakta.
0-5 yaş arasında bulunan çocuklar için de vize alınmakta olup ücret ödenmemektedir.
Konsolosluğa itiraz edilebilir. Evraklar yeniden düzenlenerek başvuruda bulunulabilir.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Bağdat Caddesi No: 415/62 (Güven İş Merkezi )
Maltepe İstanbul
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883