Danimarka Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Danimarka Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Danimarka Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Danimarka Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Danimarka vizesi almak için öncelikle vize başvuru merkezini ziyaret etmeniz gerekiyor. Bunun içinde randevu alınması şart. Randevu almak isteyen kişiler çağrı merkezi üzerinden ya da konsolosluk resmi sitesinden alabilir. İşlemlerini beklemeden tamamlamak isteyenler ise VIP servisini deneyebilir. Danimarka vizesi almak isteyenler öncelikle vize başvurusu için gerekli olan evrakları tamamlamalı. Vize çeşitlerine göre istenilen evraklarda değişmektedir. Danimarka, Schengen ülkeleri arasında yer alır.  Bu nedenle de alınan Schengen vizesi ile diğer ülkeleri de gezebilme hakkına sahip olunur. Vize için istenilen genel belgeler; eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olan vize başvuru formu, iki adet biyometrik fotoğraf, tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği,  seyahat tarihlerinin de içinde bulunduğu seyahat sağlık sigortası istenmekte. Bunun dışında son 3 aya ait olan banka hesap hareketleri, başvuru sahibi çalışıyor ise izin mektubu, son 3 ayın maaş bordrosu ve mesleğe göre istenecek olan ek belgeler. Pasaportun son 10 yılın içerisinde alınmış olması ve geçerli olması şart.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Danimarka Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Danimarka Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Danimarka Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Danimarka seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Danimarka seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. Danimarka vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Danimarka vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Danimarka vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Danimarka seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Danimarka seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Danimarka vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)

Sık Sorulan Sorular

Danimarka’ya gitmek isteyen kişilerin seyahat planına göre 1 ay öncesinden vize alma işlemlerine bulunması gerekiyor. Vizenin kaç günce çıkacağında birtakım etmenler belirleyici rol üstlenir. Konsolosluğun yoğun olması, resmi tatillere denk gelmesi bu etmenler arasında yer alır. Yine konsolosluğun evrak kontrolünden sonra ek evrak talep etmesi de bize çıkış süresini değiştirmektedir. İşlemlerinizin normal seyrinde devam etmesi durumunda yaklaşık olarak 7 -10 gün içerisinde vize işlemleri sonuçlanmakta.
Danimarka vizesi aldıktan sonra Schengen ülkelerine de seyahat edilebilir. Danimarka bilindiği üzere Schengen üyesidir. Ancak başvuruların öncelikle Danimarka Konsolosluğu’na yapılması gerekiyor. Uzun süre kalacağınız ülke Danimarka olacağından bunu evraklar ile desteklemeniz şarttır. Yunanistan, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Norveç, Malta, Hollanda, İzlanda, Portekiz, Slovenya, Estonya, Avusturya, İtalya gibi Shengen ülkelerine gidilebilir.
Randevu almadan başvuru yapılması mümkün değildir. Danimarka vize randevusu alabilmek adına resmi web sitesine erişim sağlayarak randevu al butonu kullanılmalı. Daha sonra isim, soy isim, ikametgah bilgileri, doğum tarihi, başvuru yapanın bulunduğu ülke, cep telefonu bilgileri doğru bir şekilde doldurulmalı. Bunun dışında çağrı merkezine bağlanarak da Danimarka vize randevusu alınabiliyor.
Vize randevusu için ön başvuruda bulunanlardan kişisel bilgileri istenir. Burada vize çeşidini de belirtmeniz gerekir. Konsolosluk gerekli görür ise mülakat için çağırabilir. Ancak mülakat zorunlu değildir. Online site üzerinden ve çağrı merkezleri ile oldukça kolay bir şekilde randevu alınabiliyor.
Uzun süreli vize almak için kişilerin öncelikle diğer vize işlemlerinde de olduğu üzere dijital ortamda randevu almaları gerekiyor. Randevu almak için konsolosluğa ait ya da konsolosluğun yetkilendirdiği kuruma ait sitelere giriş yapılır. Randevu alındıktan sonra kabul edilenler başvuru merkezlerinden edindikleri bilgiler neticesinde gerekli olan güncel evrakları hazırlar. Evrakların hazırlanmasının ardından ise bu evraklar başvuru merkezlerine teslim edilir. Danimarka Konsolosluğu’nun standartlarına göre hazırlanan Danimarka’ya uzun süreli vize evrakları; pasaport, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, seyahat amacının da belirtildiği gerekli olan bilgilerin eksiksiz bir doldurulduğu başvuru formu, mesleklere göre değişiklik gösteren çeşitli evrak bilgileri, hizmet dökümü, son üç aya ait olan maaş bordrosu. Uzun vize alınması halinde ülkede 90 günden fazla kalabilme hakkı elde edilmektedir.
Danimarka ülkesine seyahat edecek olan kişiler eğer turistlik vize alacaklar ise bu vize diğer vize çeşitlerine göre daha kısa sürede sonuçlanacaktır. Seyahat amacının randevu merkezlerinde ve başvuru formunda belirtilmesi gerekiyor. Kalınacak güne ve vize çeşidine göre vizelerin sonuçlanası da değişiklik göstermekte. 7 iş günü içerisinde randevular sonuçlanır.
Konsolosluğun yoğun olması vize çıkış sürelerinde ve sonuçlanmasında değişikliklere neden olabilir. Resmi tatillerin araya girmesi sonucunda vize süreleri de uzayabilmekte. Bunun için Danimarka’ya acil vize alacak olan kişilerin seyahat amaçlarını ilgili merkezlere bildirmeleri şarttır. Acil vize çıkarmak isteyenler evrak tamamlama işlemlerinde titiz davranmalı. Eksik evrak ile başvuruda bulunulmaması durumunda herhangi bir gecikme yaşanmaz. Ancak konsolosluk diler ise ek evrak talebinde bulunabiliyor. Bu durumda da vize çıkış süresi uzayabilir.
Danimarka’ya acil vize çıkarmak isteyen kişiler Express vize alma talebinde bulunabilir. Ancak Danimarka için böyle bir uygulama söz konusu değil. Belgelerini eksiksiz bir şekilde tamamlayan seyahatlerinden bir ay öncesinde başvuruda bulunanlar daha avantajlı olmakta. Vize başvurularının da resmi tatillere denk getirilmemesi hızlı vize alınması için gerekli durumlardandır.
Öğrenci vize işlemleri konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişse de yaklaşık olarak 10 gün içinde sonuçlanmakta.
0-5 yaş arasında bulunan çocuklar için de vize alınmakta olup ücret ödenmemektedir.
Konsolosluğa itiraz edilebilir. Evraklar yeniden düzenlenerek başvuruda bulunulabilir.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883