44 Yıldır %98 Onay Oranıyla Vize Alıyoruz

Çin’den Yetenekli Girişimcilere 10 Yıllık Vize

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Çin’de yayımlanan South China Morning Post gazetesinin haberine göre “yaratıcı ve yetenekli” yabancıların ülkenin kalkınmasına katkı sağlaması için 10 yıl süreli çok girişli vize uygulamasına geçiş yaptı. Başvuranlar vize almaları halinde isterlerse yanlarında ailelerini de getirebilecekler. Ayrıca bu vize ile tek seferde 180 gün ülkede kalabilecekler.

Print Friendly, PDF & Email

Son Güncellenme Tarihi: 3 Şubat 2018

Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!