Kanada Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Kanada Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

Kanada Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

Kanada Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kanada vizesi almak isteyenlerin başta pasaport işlemlerine yönelik ilerlemeleri gerekmektedir. Örneğin şahsa özel gezmek adına ziyaretlerde bulunacaksanız bordo pasaportların alınması talep edilecektir. Görev amacıyla gideceklerin de hizmet yani gri pasaportlarının olması isteniyor. Diplomatik işlere yönelik ise siyah renkli olan pasaportlara ihtiyaç duyulur. Yine şahsi işlerine yönelik seyahate yer vereceklerin hususi yani yeşil pasaportlardan da ilerlemeleri mümkündür. Pasaportların akabinde Kanada Büyükelçiliği kapsamında müracaatlara geçiliyor. Bunun yanı sıra Konsolosluğun yetkili kurumlarından ya da vize başvuru merkezlerinden de müracaatlara yer verilmektedir.


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Kanada Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü ( Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Maaş Bordrosu (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Vizelerinizin Fotokopisi

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı
  • Orijinal Faaliyet Belgesi (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası (Süresi Geçmemiş)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • SGK Hizmet Dökümü, Emekli İse Emeklilik Cüzdan Fotokopisi
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Vizelerinizin Fotokopisi

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve  Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Kanada Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi ( Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Kanada Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Var İse Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve  Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Kanada Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve  Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Kanada Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri ( Var İse)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Vizelerinizin Fotokopisi
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Kanada Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)

Sık Sorulan Sorular

Konsolosluğa bağlı olarak vize sürelerinde farklılıkların meydana geldiğini söylemek gerek. Bu yüzden vizelerin kaç günde çıkacağına yönelik sorulara net cevapların verilmediğini göreceksiniz. Vize çeşitlerine göre de yine süreler farklıdır. Ortalama olarak 2 ile 4 hafta arasında başvuruların sonuçlanması mümkün olmakta. Nitekim minimum 2 ay öncesinden vize başvurularında bulunmanız fayda sağlayacaktır. Olası sorunların giderilmesi adına da öncesinden vize başvurularına yer verilmesi önem arz eder. Vizelerin türleri ve sürelerine yönelik farklı talepler bulunuyor. Sonuç olarak vizelerin kaç günde çıkacağı bu anlamda da değişim gösterecektir. Pasaportların süresi dahi vize sürelerine etki eden faktörler arasında gösteriliyor.
Vize politikalarına yönelik her yıl güncel çalışmalara yer verilir. Bu anlamda Kanada vizesi bulunan kişilerin hangi ülkelere giriş yapabilecekleri ifade edilir. Aynı zamanda hangi ülkelerden yana biometrik uygulamaların geçerli olduğuna da göz atmalısınız. Geçerli belgelere ve izinlere sahip olan kişilerin almış oldukları vizelerden yana farklı ülkeleri de ziyaret etmelerine izin verilir. Amerika bunlar arasında bulunmamaktadır. Nitekim Amerika’ya giriş yapmak adına mutlaka gerekli şartlardan vize başvurularının tekrarlanması talep edilir.
Bankaya vize başvuru ödemelerinin yapılması olması halinde merkezlerden yana müracaat edebilirsiniz. Banka dekontonun hazırlanması, gerekli başvuru formlarının doldurulması, pasaport ile fotoğraflara yer verilmesi arkasından dosyaların sunulması halinde incelemelere yer verilir. Özel olarak randevu alma zorunluluğunun başta olmadığını söylemek gerek. Bunun yerine hafta içi her gün 09.30 ile 12.00 saatleri arasında kişilerin kabul edilmesi söz konusudur. Geçerli süreleri ve dosyaları göz önünde bulundurarak direk başvurulara geçebilirsiniz. Arkasından da değişen süreleri çerçevesinde kişilere vizelerin kabul edildiğine yönelik bilgilendirme yapılır. İster kendiniz isterseniz de vekalet verdiğiniz 3. Şahıslar tarafından pasaportunuzu alabilirsiniz.
Sözlü mülakat zorunluluğun olmadığını baştan söylemek gereklidir. Bunun yerine ziyaretlerin neden yapıldığını ifade edeceğinizi dosyalar yeterli olmaktadır. Tüm belgelerin istenildiği şekilde hazırlanması halinde randevu almadan başvurulara yer verebilirsiniz. Hafta içi 09.30 ile 12.00 saatleri arasında vize başvurularına yönelik işlemlere yer verilir. Başta herhangi bir randevu almadan da vize başvuruları için ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Sadece hafta içi geçerli saatlerde görüşmelere yer vermek yeterli olacaktır. Bunun dışında herhangi bir mülakat ya da randevu sistemine yer verilmediğini belirtmek gereklidir.
Pasaport süreleri göz önünde bulundurularak kişilere uzun süreli vizelerin verilmesi mümkün olacaktır. Şöyle ki pasaport sürelerinin 10 yıl olması halinde yine 10 yıllık vizelerin verilmesi yönünde çalışmalara yer verilir. Yasalara uygun olarak Kanada’ya uzun süreli vize başvurularının yapılması burada önem arz eder. Güvenlik nedeniyle uzun süreli vize isteyenlerin detaylı araştırmasına yer veriliyor. Aile ziyaretlerine sıklıkla yer verenler ya da iş adamlarının bu tarz vizeleri kısa sürede elde etmeleri söz konusudur. Sürekli olarak ülkeye giriş - çıkış yapanların bu anlamda başvuruları dikkat çekiyor. Bu yüzden aile ziyaretlerinden bulunanlara ya da yatırımcılara öncelik verildiğini söylemek gerek.
Çoğu ülkede olduğu gibi en erken çıkan vize çeşidi turistik olandır. Burada seyahatlerin süreleri de göz önünde bulundurulur. Buna göre yapılan incelemelerden vizelerin 11 ile 14 gün arasında çıkarılması esas alınacaktır. Nitekim vize başvurularına yönelik yine de kişilerin 1 ay öncesinden hazırlıklarını tamamlamalarında fayda var. Özellikle de seyahat planlamalarına yer verenlerin mutlaka 2 ay öncesinden başvurularda bulunması gerekiyor. Herhangi bir sorun çıkmaması adına öncesinden müracaat etmek daha doğru olacaktır. Sonuç olarak incelemelerin arkasından vizeniz onaylanır ve pasaportlarınızı elde edebilirsiniz.
Kanada’ya acil vize almak isteyenlerin acentalardan yana ilerlemelerinde fayda var. Doğru yönlendirmeler kapsamında kısa sürede başvurularda bulunabilirsiniz. Başta pasaport sürelerine dikkat etmeniz kısa sürede vize almanızda katkı sağlayacaktır. Arkasından vize başvuruları için online para yatırma işlemlerine yer vermek gerekiyor. Yatırımların arkasından ilgili belgelerin hazırlanması ve dosyaların çevirimleri ile sunulması gereklidir. Öyle ki başta dile yönelik belirli şartlar karşınıza çıkacaktır. Dosyaların hazırlıkları evresinde de İngilizce çevirimlerin sunulması önem arz ediyor. Dosyaların yanı sıra ülkeye giriş yapmak isteyenlerin de dil konusunda kendilerini geliştirmeleri yine aranılan önemli şartlar arasındadır.
Ocak 2015 tarihinden bu yana Kanada Express vizelerinin aktif olduğunu göreceksiniz. Kalifiyeli işçilerin ya da personellerin bu şekilde göçmen olmaları hedef alınır. Aileleri ile beraber göçmen olmak isteyenlere geçerli sistem sunuluyor. Ön kabul için başta başvurulara yer verenlerin mesleklerinden dil bilgilerine kadar tüm şartlar göz önünde bulundurulur. Ön kabulün arkasından vize başvuruları için harekete geçilir. Yine kimlik, ikametgah, iletişim, masraflar ve ülkede ki yakınların belgeleri kapsamında ilerlemek mümkün. Express vize başvurularında öncelikli şartların dil bilgisi olduğu açıktır. Nitekim belirli sınavlar kapsamında puanlar veriliyor. Bu puanlara bağlı olarak kişilerin Express vize talepleri geçerli olacaktır.
Vize başvuruları için önerilen süre 2 aydır. 1,5 2 ay öncesine kadar başvurulara yer vermeniz daha doğru olacaktır. Böylece seyahat planlamalarında herhangi bir sorunun yaşanmaması esas alınıyor. Özellikle turistik amaçlı seyahatlere yer vermek isteyenlerin mutlaka planlamalarda bulunmaları gerekiyor. Ve bu planlarda sorun yaşanmaması için 2 ay öncesinden vize başvurularının tamamlanması faydalı olacaktır.
Başvurulara yönelik önce pasaportların göz önünde bulundurulması söz konusudur. Gerek çok girişli gerekse uzun süreli olacak şekilde vize sahibi olmak isteyenlerin pasaportları temel alınır. Geçerli pasaport sürelerine yönelik kişilerin vize süreleri de değişim gösterir. Vize başvurularında bulunmadan önce konuyla alakalı ilgili acentalardan yana bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede hangi belgelerin nasıl hazırlanması gerektiğini öğrenerek uzun süreli vize başvurularından yana onay alabilirsiniz.
Kanada Vize Başvuru Merkezi Ofisi üzerinden pasaportların alınması sağlanıyor. Kişiler kendileri alamıyorsa belirli belgelerden yana 3.şahıslar da pasaportu alabilir. Bunun için nüfus cüzdanı aslı ile kopyasının hazırlanması gereklidir. Vekalet yazılarının sunulması halinde 3. Şahıslara teslim edilebilir.
Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Şişli/İstanbul
Esentepe Mah. Büyükdere Cd. No: 151/1
Kartal/İstanbul
Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Cd. Piazza Avm D:204
Pendik/İstanbul
Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sk. Pendorya Avm No:36
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883