İrlanda Vizesi Başvurusu

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla İrlanda Vizesi Alıyoruz


Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Vize Başvurusu

İrlanda Vizesi başvurusu için formu doldurun. Detaylı bilgi için sizi arayalım.

İrlanda Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

İrlanda Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Çalışanlar İçin
  • Şirket Sahipleri İçin
  • Emekliler İçin
  • Öğrenciler İçin
  • Ev Hanımları İçin
  • Çalışmayanlar İçin
  • Reşit Olmayanlar İçin

Çalışanlar İçin

Yazdır
Çalışanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Çalışmış olduğunuz iş yerinden, antetli kağıda doldurulmuş kişisel bilgileriniz. . Islak imzalı, kaşeli ve İngilizce olmalıdır.
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)

Şirket Sahipleri İçin

Yazdır
Şirket Sahipleri İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Firmanıza ait antetli bir kağıda İrlanda seyahatinizin başlangıç, bitiş tarihlerini, ziyaret amacınızı belirteceğiniz mektup. Islak imzalı, kaşeli ve İngilizce olmalıdır.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)

Emekliler İçin

Yazdır
Emekliler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Emekli maaşınızı gösteren belge. (Bankanızdan alacağınız maaşınızın yattığı hesaba ait dökümleri ve ya emeklilik cüzdanınızç)

Öğrenciler İçin

Yazdır
Öğrenciler İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Okuldan alınacak öğrencilik belgesi. (İrlanda seyahati okul dönemine denk geliyorsa izin belgesi gereklidir.)
  • İrlanda yolculuğuna sponsor olacak kişilerden istenilen belgeler. (Sponsor olacan kişi çalışan ise çalışan sekmesindeki evrakları hazırlamalısınız.)

Ev Hanımları İçin

Yazdır
Ev Hanımları İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Varsa evlilik cüzdanı.
  • İrlanda yolculuğuna sponsor olacak kişilerden istenilen belgeler. (Sponsor olacan kişi çalışan ise çalışan sekmesindeki evrakları hazırlamalısınız.)

Çalışmayanlar İçin

Yazdır
Çalışmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Varsa evlilik cüzdanı.
  • İrlanda yolculuğuna sponsor olacak kişilerden istenilen belgeler. (Sponsor olacan kişi çalışan ise çalışan sekmesindeki evrakları hazırlamalısınız.)
  • Davetiye varsa gönderen kişi ile ilgili belgeler ve davetiyenin aslı.

Reşit Olmayanlar İçin

Yazdır
Reşit Olmayanlar İçin İçin Gerekli Belgeler
  • Pasaport. İrlanda vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • İrlanda vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Düşünceler kısmının mutlaka dolu olması ve İngilizce olarak doldurulması gerekiyor.)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. İrlanda vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • İrlanda seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • İrlanda seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • İrlanda vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi. (Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
  • İrlanda yolculuğuna sponsor olacak kişilerden istenilen belgeler. (Sponsor olacan kişi çalışan ise çalışan sekmesindeki evrakları hazırlamalısınız.)
  • Davetiye varsa gönderen kişi ile ilgili belgeler ve davetiyenin aslı.

Sık Sorulan Sorular

Biz Sizi Arayalım

Formu Doldurun Biz Sizi Arayalım!

Bize Ulaşın

Maltepe/İstanbul
Bağdat Caddesi No: 415/62
Bize mail yoluyla ulaşın
info@vizebasvurumerkezi.com
Detaylı bilgi için arayın!
444 1 883