Estonya Vizesi Başvurusu

Formu Doldurun Sizi Arayalım...

45 Yıldır %98 Onay Oranıyla Estonya Vizesi Alıyoruz. Vize Başvurusu için gereken tüm belge ve formlar tarafımızdan doldurulmaktadır.

Estonya Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Estonya ülkesine seyahat etmek isteyenlerin mutlaka pasaportunda geçerli Schengen vizesi olmalı. Yapılacak olan seyahatin amacına göre vize için gerekli işlemler ve istenilen evraklar değişiklik göstermekte. Vize için randevu alırken vize tipinin belirtilmesi şart. Kalış süresi de Estonya vizesi almak için oldukça önemli. Estonya Havaalanı transit vize A tipi vize olarak adlandırılmakta. Bu vize ile Estonya havaalanında uluslararası bölgeye giriş yapılarak asıl seyahat edilmek istenilen ülkeye gidiş yapılabilir. Ancak Estonya’da konaklama için bu vize geçerli değildir. B tipi transit vizesinde ise asıl gidilecek olan ülkeye geçebilmek için Estonya topraklarından geçiş izni sağlanır. Estonya kısa süreli C tipi Shengen vizesinde; Estonya ülkesinde 90 güne kadar konaklama hakkı verilmekte. 5 yıla kadar geçerlidir. 6 ay içerisinde 90 gün kalma hakkı elde edilir. Diğer Shengen ülkelerine de geçiş hakkı verilir.  Uzun süreli vize tipi olan D tipi Estonya vizesi ile ülkede 90 günden fazla olmak üzere konaklama hakkı verilmektedir. Seyahat belgesi, vize başvuru formu, iki adet renkli biyometrik fotoğraf, seyahat sağlık sigortası, seyahatinizin amacını gösteren belgeler ve mali belgeler gibi gerekli olan evrakların tamamlanması ile konsolosluğun vize vermesi sonucunda Estonya giriş hakkı oluşur.

Bize Ulaşın

Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Danışmanlarımız vize başvuru sürecinizi başlatsın.

Evrakları Hazırlayalım

Vize başvurunuz için gereken tüm belge ve formları kurallara uygun şekilde biz dolduralım.

Randevu Alalım

Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın.

Vizeniz Onaylansın

Vizeniz onaylandıktan sonra, Vize Başvuru Merkezi'nden pasaportunuzu teslim alın.

Estonya Vizesi için Gerekli Belgeler

Çalışanlar İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi. (İşveren yazısı)
  • SGK İşe Giriş Belgesi ve SGK Hizmet Dökümü. (Vize İçin Başvuran Kişinin Son Çalıştığı Yerde, Çalışma Süresi 1 Yılı Aşmaması Durumunda Önceki İş Yerinden İşe Giriş Belgesi Talep Edilmelidir.)
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
Şirket Sahipleri İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Şirket Sahipleri İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Şirketin İmza Yetkilisi Tarafından Kaşeli ve İmzalı Olarak Düzenlenmiş Vize Talep Dilekçesi.
  • Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı.
  • Orijinal Faaliyet Belgesi. (Son Üç Ay Tarihli)
  • Vergi Levhası Kopyası. (Son Dönem)
  • İmza Sirküleri Kopyası. (Süresi Geçmemiş)
  • Resmi Gazete İlanı Kopyası. (Ticaret Sicil Gazetesi)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
Emekliler İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçes. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Estonya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe.
  • Emekli Maaşını Aldığı İlgili Banka Cüzdanı ve Banka Kartı Fotokopisi. (Maaş Miktarı Net Olarak Görülecek Şekilde Düzenlenmiş Belge)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
Öğrenciler İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Estonya Vizesi için başvuran kişi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter onaylı muvafaakatname. (Aslı ve fotokopisi.)
  • Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. ( Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
Ev Hanımları İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Ev Hanımları İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Estonya seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.
Çalışmayanlar İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Çalışmayanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. (Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Estonya seyahati masraflarını karşılayacak 1. Derece akrabaların evrakları. (Bu konu ile ilgili olarak profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz. )
  • Var ise davet mektubu.
  • Evli vatandaşlarımızın evlilik cüzdanları fotokopileri.
Reşit Olmayanlar İçin

Estonya Vizesi Almak İsteyen Reşit Olmayanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 3 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. (T.C. Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılanılacak fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. (Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Estonya seyahatinizde ulaşım için kullanacağınız taşıtla ilgili rezervasyon bilgileri.
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama bilgileri. Adres, iletişim bilgileri veya otel rezervasyonunuz.
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. (Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap Hareketli)
  • Maaş Bordrosu. (Son Üç Ay)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. (Var İse)
  • Varsa Öğrenci Belgesi. (Yeni Tarihli)
  • Yasal Veliyi Gösterir Belgeler.
  • Estonya vizesi almak isteyen kişinin anne ve babası tarafından noter onaylı 6 ayı geçmemiş muvafakatname.
  • Yasal Velisi İle Seyehat Etmiyorsa, Yasal Velisi Tarafından Verilmiş Noter Tasdikli İzin Belgesi.(Muvafakatname)
  • Masrafları Karşılayan Kişiye Ait Finansal ve Mesleki Belgeler.
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. (Yeni Tarihli ve Anne Baba Bilgilerini de İçeren.)
Çiftçiler İçin

Estonya Çiftçiler İçin Vize Başvurusu

Estonya Çiftçiler Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport. Estonya vize başvurusu için pasaportunuzun 10 yıldan daha eski olmaması ve geçerlilik tarihinin de dönüş tarihinizden sonra 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir. Bunun yanında vizenin basılması içinde 2 adet boş sayfanın olması gerekmektedir.
  • Estonya vize başvuru formu.
  • Varsa daha önce kullandığınız pasaportların fotokopileri.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi. ( T.C Kimlik numarası yazılı)
  • 2 Adet biometrik fotoğraf. ( Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. 35 x 45 mm ölçülerinde, arka fonun beyaz ve yüz hatlarınızın açıkça görülebilmesi önemlidir. Estonya vize başvurusunda kullanılan fotoğrafın son 6 ayı yansıtması bir diğer önemli ayrıntıdır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi. ( Tarafımızca Temin Edilmektedir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı Fotokopileri. ( Mevcut Bakiyesi Bulunan ve Hesap bakiyesi minimum 6000 TL olmalı.)
  • Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri. ( Var İse)
  • Estonya seyahatinizde kullanacağınız konaklama ve ulaşım bilgileri. (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Çitçilik Belgesi
  • Aile ve ya arkadaş ziyareti için Estonya vizesi alacaksanız Estonya’da bulunan yakınınız tarafından gönderilecek orijinal davetiye. Davetiyenin yanında yakınınızın adresi, telefon numaraları, oturum belgeleri ve kimlik bilgileri de bulunmalıdır.
Konsolosluklar tarafından ek evrak isteme hakkına sahiptir. Soyadı değişikliği olmuş ise pasaportların yenilenme zorunluluğu vardır

Sık Sorulan Sorular

Estonya ülkesine seyahat edecek olanlar seyahat planlarından bir ay öncesinde vize işlemlerine başlamalıdır. Öncelikle randevu alınır ve daha sonra başvuru işlemlerinde bulunur. Randevu işlemleri sonrasında değerlendirme yapılır ve kısa süre içerisinde başvuru yapacak olan kişiye geri dönüş yapılır. Daha sonra başvuru işlemleri tamamlanır. Ek evrakların istenmesi, resmi tatiller, konsolosluğun yoğunluğu gibi birtakım etmenlerden ötürü vize çıkış süresi uzayabilir. En az 7 en fazla ise 10 iş günü içerisinde onaylanmaktadır.

Estonya vizesi Schengen vizesi olarak geçer. Bu vize ile gidilebilecek olan ülkeler; Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Estonya, İtalya, Fransa, İzlanda, Malta, Portekiz, Slovakya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti ve Almanya ülkelerine gidilebilir. Ancak Almanya, Schengen vizesi ile kendi ülkelerine girişlerde vizenin kendi ülkelerinden alınıp alınmamasına dikkat etmektedir. Diğer ülkelere seyahat etmek isteyen kişilerin öncelikle Estonya vizesi alması şart.

Estonya ülkesine randevu alacak kişiler online olarak internet üzerinden ya da çağrı merkezini arayarak randevu alma işlemlerinde bulunabilir. Konsolosluğa ait resmi siteye erişim sağlayarak randevu al butonuna tıklanmalıdır. Bu butona tıklandığında ana sayfa üzerinde bilgiler karşınıza çıkacak. Bu bilgilerin dikkatli bir şekilde doldurulması şarttır. Cep telefonu numaranız, adınız ve soyadınız, adres bilgileriniz, e-posta adresiniz bu bilgiler arasındadır. Vize çeşidinin belirlenmesi de oldukça önemlidir.

Vize randevuları mülakat şeklinde alınmaz. Estonya vizesi alabilmek için kişiler internet üzerinden oldukça kolay bir şekilde randevu alabilir. Bunun dışında çağı merkezi alarak da başvuruda bulunulması mümkündür. Ancak başvuruda bulunan kişiler konsolosluğun isteği doğrultusunda mülakata çağırılabilir.

Estonya ülkesine uzun süreli vize alacak olanlar 90 günden fazla kalma hakkı elde eder. Vize alma işlemleri genel prosedüre uygun olarak ilerler. Bu anlamda öncelikle uzun süreli D tipi vize alacak olanlar; vize işlemleri için randevu almalıdır. Randevu alma işlemlerinin ardından ise başvuru formu ve istenilen evrakların tamamlanması gerekiyor. Estonya’ya uzun süreli vize almak için; vize başvuru formunda vize çeşidinin de belirtilerek eksiksiz bir şekilde doldurulması, en az 3 ay geçerliliğe sahip geçerli pasaport bilgileri, iki adet biyometrik fotoğraf, sağlık sigortası poliçesi, kimlik fotokopisi vb. belgelerin tamamlanması gerekmekte. Uzun süreli vize ücreti 80 Euro’dur. Vizenin 12 aya kadar geçerlilik süresi bulunmakta olup 365 gün kadar kalma hakkı tanınır.

Estonya’ya erken vize almak isteyenlerin seyahat planlarından önce vize alma işlemlerinde bulunulması gerekir. Resmi tatillere denk gelmemesi durumunda vize alma işlemlerinde gecikme yaşanmaz. Konsolosluğun yoğunluğu da vizenin erken çıkma süresini değiştirmektedir. Seyahat amacına ve vizenin uzun ya da kısa süreli olmasına bağlı olarak bize alma süreleri değişebilmektedir. Turistik amaçlı vize daha erken çıkmakta.

Estonya’ya acil vize almak için kişilerin öncelikle seyahat amaçlarını konsolosluğa bildirmeleri gerekiyor. Randevu alma işlemlerinde bulunurken vize çeşidinin de belirtilmesi durumunda daha erken tarihlerde vize alınabilir. Ancak belirtilen süre vize için 7-10 iş günüdür. Vize sürelerinde konsolosluğun ek evrak istemesi, başvuru formunu yeniden değerlendirmek istemesi gibi durumlarda uzamalar olabilir. Evrakların tam ve eksiksiz genel kaidelere uygun bir şekilde hazırlanması bu anlamda oldukça önemlidir.

Estonya ülkesine gitmek isteyenler için express uygulaması bulunmamaktadır. Vize için belirtilen kurallara harfiyen uyulması halinde vize çıkış süresi de kısalacaktır. Bunun için vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurması oldukça mühimdir. Evrakların tam olması ve vize işlemlerinin bayram, yılbaşı gibi resmi tatillere denk gelmemesi de önemlidir.

Estonya vize ücretleri belirtilen bankanın hesap numarasına yapılmaktadır. Ankara Büyükelçiliği’ne başvuru yapılması sonucunda Garanti Bankası Şubesine yapılmaktadır.

Ticari vize 3 ile 5 gün arasında sonuçlanır.

7 ile 10 gün arasında sonuçlanmaktadır.

Bize Ulaşın

Adres:

Maltepe/İstanbul Bağdat Caddesi No: 415/62

Detaylı bilgi için arayın:

Ücretsiz Danışma Hattı: 444 1 883

Bize mail yolu ile ulaşın

info@vizebasvurumerkezi.com

KAPAT